smink idéer för svarta kvinnor

smink idéer för svarta kvinnor

Makeup är ett roligt komplement till ditt utseende. Kvinnor i alla åldrar och raser slitage och njuta makeup. De särskilda look som passar bäst för dig beror på din hudfärg, undertoner, och möjligen din ålder. För de flesta kvinnor, är det bäst att hitta det utseende som lämpar sig bäst för oss, men också vara öppna för att prova nya och innovativa makeup idéer. Svarta kvinnor har unika utmaningar när det kommer till smink, men de har också många fördelar. Generellt svarta kvinnor kan bära ljusare färger och djärvare utseende på grund av en mörkare hudton. Det är lätt för svarta kvinnor att uppdatera sitt utseende genom att bara använda olika färger eller typer av makeup.

Orange och brons

Makeup färger i orange och brons familjer sannolikt ser jättebra ut på mörkare hud. Skapa en varm, somrig look med hjälp av persika, bruna, orange och färger brons i din makeup. Börja med att använda en neutral ögonskugga färg över hela området runt ögonen, upp till brynbenet. Applicera därefter en lätt persikofärgad skugga över bara ögonlocken. Applicera en bronsfärgad ögonskugga i globlinjen av ögonlocket och blanda den med persika ögonskugga. Linje i ögonen med en mörkbrun eyeliner. Om du vill lägga lite mer pizazz, använda samma bronsfärgad ögonskugga som användes i globlinjen för att linje dina ögon genom att applicera den på toppen av eyeliner runt ögonen. Med hjälp av en mycket lätt hand, tillämpa en orange-eller brons-tonad rouge till äpplen av dina kinder. Toppa det här ut med några blanka klar läppglans eller läppglans som har lite guld skimmer i den.

Tinted Moisturizer

Svarta kvinnor har ofta svårt att hitta foundation som lämpar sig väl för deras hudtoner. Det är eftersom det finns en brist på företag som tillgodoser mörkare hud kvinnor. Därför att hitta bra täckning för sina hud i ansiktet kan vara en stor uppgift. Ett alternativ är att använda färgad dagkräm tillsammans med en liten mängd flytande highlighter för att täcka mindre ojämnheter och gör huden lyster. Det är lättare att hitta en tonad fuktkräm, snarare än stiftelse, som passar din hud, eftersom det är mycket lättare täckning. Försök hitta en färgad dagkräm som har solskydd i det också. Innan du använder den till din hud, lägg till en liten mängd flytande highlighter, ungefär stor som en ärta, och blanda den med tonade fuktkräm i handen. Applicera därefter blandningen på huden.

Neutral med Bright Lips

Svarta kvinnor ofta kan vara mer vågad i sin makeup val jämfört med ljusare väggar kvinnor. En kul makeup idé är att bära en mycket ljusstark, fet läppfärg. Det kan vara skrämmande att göra så om du inte är van vid hur det ser ut på dig. Konsten att göra detta, speciellt för nybörjare, är att hålla resten av ansiktet relativt neutral. Det betyder bara med jordnära färger, ljus bruna, och taupe på dina ögon. Dessutom bär inte rouge som är mycket ljus. Håll dig till en lätt tillämpning av ett rosa eller persikofärgat rouge. Ett roligt sätt att bära en fet läpp färg är att bära en ljus cerise läppstift. För att göra det ännu tydligare, lägg till en tydlig läppglans ovanpå.


Relaterade artiklar


hur man får fötterna våren
hem åtgärda ansikts information hårborttagning
hur man borsta tunt hår
hur i blöt liktornar av fötter
hur man gör barn "tandkräm
hur man får salva ur ditt barns hår
hur man gör parfym potions
hur man gör en egen manikyr
hur du gör din egen salter hemmagjorda bad
hur man gör alla naturliga handgjorda babypuder på de billiga