Go-Go dansare tips smink

Go-Go dansare tips smink

När det gäller att tillämpa smink, mindre är oftast mer. Men prestanda makeup kan du Buck som ordspråket och verkligen vara kreativ med ditt utseende. För go-go dansa, desto mer dramatisk, distinkt och, naturligtvis, sexig, desto bättre. Medan du kan bromsa mängden ögonmakeup du bär under vardagliga situationer, är tanken här för att skapa en bild som serverar fantasy

Basics

Makeup tenderar att ålder i ansiktet och det finns många sätt att tillämpa det att skapa olika påverkar eller stämningar. Med tre områden att leka med-ögon, läppar och kindben-du kan förmedla allt från high fashion till sjuklig.

För att uppnå en mogen, sexig look, är ett klassiskt teknik den rökiga ögat. Detta innebär att man använder mörka liners och skuggor för att skapa intensitet runt ögonen genom att inte bara föra dem ut men att försköna dem. Använda liner på den yttre ögonvrårna skapar en katt titt som fungerar på scenen också. Också bra är falska ögonfransar som gör ögon pop helt på egen hand och finns i massor av former och färger om du går riktigt vilt. Och en välvd, uttalad panna kan också göra underverk för att ändra utseendet i ansiktet.

Lips bör pouty och smidig. En glans kommer att reflektera ljuset och färgen ska vara så djup att ta fram det läppar. Reds fungerar vanligtvis bäst här-en bra man är Kat Von D: s Painted Love Lipstick, förvandlas en rad brinnande nyanser, från röda till blodrött. Du kan ändra formen med en läppenna och läppar prep med plumpers som DuWop Lip Venom, som använder en kryddig, nervös blandning av eteriska oljor som kanel och ingefära för att öka blodcirkulationen och förstärka den naturliga färgen och formen på läpparna. Kindbenen ska markeras med en rik färg, men inte en mörk-du inte vill ha en baby-docka utseende. Använd en tjock borste för att applicera rouge försiktigt stigande under kindbenen på accent.

Produkter

Nyckeln till att hålla komplett look intakt är en bra bas för makeup. För att hålla svetten på avstånd, använd en som är andas och håller huden lyster-fri. Smashbox Photo Finish Light är en vattenbaserad, oljesugande primer som kan följas med en lika absorberande puderform som Make Up For Ever Duo Mat. Naturligtvis, daggiga utseende kan också accent funktioner i ansiktet och särskilt kroppen. Så du kan även använda Cliniques Dewy Smooth Anti-Aging Makeup för ansiktet och Laura Geller's Liquid Candlelight Face Body Glow på kroppen. På ögonen, välja pulver skugga som Makeup Forever Diamond Shadow, och vattenfast mascara och liner. Smashbox: s GlamourEyes Line erbjuder fyra stora ögon makeup startpaket.

Saker att undvika

Odefinierat ögonbrynen

Foder ögonen med solid svart liner (blues faktiskt lysa upp ögonvitorna).

fet, glansig foundation

Foundation som är för mörka

Heavy rodna om äpplen av kinderna

scenbelysningen göra vit smink visas blå, så använd kräm färger för att kompensera />
blå och lila ser ofta svarta. . Brown är ett bättre val

Suppleant orange, rött eller rosa för gul smink, som ofta kan se ut vit.


Relaterade artiklar


hur man får nikotin fläckar av fingrar
rättsmedel för mul lukt
behandlingar för en locktång ansikte bränna
hur du beställer tandvård städredskap
hur man rengör öronen utan Q-tips
hur man gör tennisskor luktar bättre
om naturliga underarm deodoranter
diet för spik tillväxt
munvatten recepten för muntorrhet
vad är wrap silke konstgjorda naglar?