skoputsning instruktioner

skoputsning instruktioner

En perfekt lyste par skor hjälper göra någon ser professionell och sätta ihop, även när skorna inte själva öppet märks. De bidrar till att skapa ett helhetsintryck av kompetens och attraktionskraft. Även om vissa kanske skulle hävda att konst Skoputsning försvinner i en disponibel samhället, lära sig att lysa skor hjälper lägga sista blomstra på daglig grooming. Allt som behövs är lite disciplin och ett par vanliga hushållsprodukter

Du behöver:.
Gammal tandborste eller skoborste.
Mjuka trasor.
Tvättsprit.
Skokräm.
Neutral polska (tillval).


1.
Avlägsna smuts, damm och skräp från dina skor med en gammal tandborste, sko borste eller trasa. Applicera en blandning av 10 procent tvättsprit och 90 procent vatten hjälper till att rena skor, om det behövs. Ta bort skosnörena i tillämpliga fall.
2.
Lägg till ett par droppar vatten till skokräm. Wrap trasa runt dina två första fingrar och doppa dem i polska. Applicera lacket att skon i överlappande små cirklar tills hela skon har helt överdragna i den polska. Jämna ut polska som du ansöka om att hålla den så jämn som möjligt.
3.
Blanda 1 /2 tsk. av tvättsprit med 5 tsk. av vatten i locket på din skokräm. Tillämpa den på skon i små överlappande cirklar med lite tyg lindade runt ett finger för att jämna ut tillämpas polska. Om du känner att du drar den polska eller gallring det för mycket, fukta duken med lösningen. Vissa människor har använt saliv i stället för denna lösning, därav uttrycket "spotta glans. "
4.
Applicera neutral polish, om så önskas, efter skon når önskad glans. Neutral polish är klar och kan användas över någon skokräm färg. Det förseglar lacket för att skydda skor tills deras nästa polering.

Tips och varningar


 • Du kan använda en borste tagel i stället för en mjuk trasa för att tillämpa första lager färgat lack. Använd en pensel tagel om du är skinande stövlar eller andra skor med en stor yta.
 • Lagra dina skor på skoblock för att bevara lädret.


 • Relaterade artiklar


  Vikten av en säng bad
  hur man ser äldre (män)
  säkert sätt att rengöra porslin fasader
  effekterna av dålig personlig hygien
  Vilka är farorna med Crest Whitestrips?
  hur man kan bli av med fett hår för män
  hur man kontrollerar underarm lukt
  hur man rengör hår sax
  hur man slutligen växa långa naglar
  Pseudomonal spik infektion