plast byxblöjorna vs gummi byxor blöja

plast byxblöjorna vs gummi byxor blöja

Marion Donovan (1917-1998) banade väg för blöjan byxor när hon uppfann "Förarens" 1946. Båtägare, tillverkade av plast duschdraperi insydd i ett omslag som en trasa blöja kunde placeras i, tjänade Donovan ett patent på sin design. Tidigare täcker gummi användes i samband med den första engångsblöjor, som egentligen var en absorptionsdyna gjord av oblekt cellulosa vävnad, som produceras av Pauliström, ett svenskt företag

Du behöver:.
Mejsel eller kniv .
Sandpapper.
Metal rengöringsdukar.
Fuktigare tätningsmedel.
Tabell klämma.

gummi byxor

Det första alternativet för föräldrar som söker skydd mot läckage i tygblöjor var gummi byxa. Vanligen av naturgummi, hade dessa byxor monterade ben öppningar och en snäv midja som fångade fukt inuti. Gummi byxor var och är fortfarande ibland används för vuxna som behöver skydd av inkontinens.

Plast byxor

Plast byxor är tillverkade av polyuretan eller vinyl. Som gummi byxor, de är monterade i midjan och ben öppningar för att behålla fukt. De är fortfarande produceras idag av företag som Gerber, som en återanvändbar alternativ till engångsblöjor. En trasa blöja absorptionsdyna sätts in i byxor för slitage.

Inköp byxblöjorna

Gummi byxor är inte längre lika populärt, och att hitta dem kan vara svårt. Plast byxor säljs fortfarande på många stora återförsäljare, som Walmart, Babies R Us, Amazon och privatägda leverantörer trasa blöja. Plast pants kan också sys hemma från olika hushåll material.

Svårigheter i användning

Plast och gummi byxor blöja fortfarande kan läcka. Efter absorberande dynan är fylld, är fukt instängd mot barnets hud, snarare än att delvis absorberas av locket (som den skulle med ull, eller liknande material). Detta kan resultera i blöjeksem.

Care

Tvätt plast och gummi byxor framgångsrikt krävs eliminera användning av tunga rengöringsmedel eller tvål. Hög värme, som det i en torktumlare, måste undvikas eller byxor kan smälta. LL Medico, en tillverkare av plast byxor, varnar, "Använd inte dessa produkter innehåller petroleum (som vaselin och salvor utslag) på något område av kroppen som kommer i kontakt med plasten pants petroleumprodukter i dessa produkter kommer att attackera och försämra plast eller vinyl, och kommer att leda till att materialet blir hård och spröd till den punkt där materialet kommer att spricka. "


Relaterade artiklar


hur du tar bort nagellack utan remover
hur man gör Köln förra
steg av handtvätt
Hårklippare slipning instruktioner
Hur får man en fantastisk rakning varje gång
hur man gör en plastpåse blöja
hur man ger mig själv en pedikyr
hur man sätter på yxa deodorant
hur man sätter papiljotter i mäns hår
hur man formar ögonbryn perfekt varje gång