hur du tar bort könshår utan stötar

hur du tar bort könshår utan stötar

Rakhyvelsutslag, känd som follikulit, uppstår när din rakhyvel plockar upp bakterier som lever i bikinilinjen och inlåning den någon annanstans på färsk rakat huden. Rakhyvelsutslag är smärtsamma, irriterande och ofta bromsa klädd i en ny baddräkt eller vara intim. Genom att ta vissa åtgärder, kan du ta bort oönskade könshår utan att få rakhyvelsutslag. God hygien hjälper dig att hålla huden i bikinilinjen släta och fria från rakhyvelsutslag

Du behöver:.
Antibakteriell tvål.
Rakkräm.
Tvättlapp.
Ren handduk.
Trollhassel.
Bomullstussar.
Hydrokortison kräm.


1.
Tvätta skrevet med en antibakteriell tvål för att ta bort bakterier.
2.
Applicera en liberal mängd rakkräm att de områden du vill att raka. Låt rakkräm att sitta på din könshår i några minuter för att mjuka upp och lyfta håret från huden.
3.
Shave med riktningen av hårväxt och samtidigt dra ditt huden stram med den andra handen.
4.
Tvätta bikinilinjen igen med antibakteriell tvål och en tvättlapp för att säkerställa inga bakterier finns kvar att irritera huden. Med hjälp av en disktrasa hjälper avbryta döda huden som man fälla och orsaka inåtväxta hårstrån. Handduk torka ut huden.
5.
Blöt en bomullstuss med trollhassel och badda sammandragande på din rakade hud. Den trollhassel lugnar huden och förhindrar irritation från rakning.
6.
Placera en klick grädde hydrokortison på någon rakhyvelsutslag som du ser dem form. Det hydrokortison kommer att minska irritation och rodnad kan uppträda.

Tips och varningar


 • Prova en hårborttagningscremen eller vax avlägsnas om rakning ständigt orsakar hudirritation.
 • Bakterier lever i varma, fuktiga platser som blygd regionen. Praxis god hygien för att hålla hudirriterande bakterier i schack.


 • Relaterade artiklar


  hur man ser bättre i 5 enkla steg
  underarm lukt & kost
  känsliga tänder avhjälpa
  hur du tar bort salvor
  hur man hittar parfymer som liknar
  prom spik idéer
  tips på spiken förstärkning
  hur man lysa vita skor
  hur man rengör en tunga från svart godis
  hur man gör Herrparfym