hur man kan eliminera eller förebygga inåtväxta hårstrån ögonbryn

hur man kan eliminera eller förebygga inåtväxta hårstrån ögonbryn

Din kropp kräver mycket underhåll. Vissa av dessa underhållsåtgärder, till exempel borsta tänderna eller duscha, är nödvändiga. Men andra underhållsåtgärder göras som en del av vår kultur. Ett exempel är att ta bort hår på ögonbrynen för att göra dem en viss form. Du har din egen uppfattning om vad som gör den perfekta ögonbryn och med inåtväxta hårstrån antagligen inte del av detta. Ta bort hårstrån på ögonbrynen genom tweezing eller vaxning kan orsaka inåtväxta hårstrån, eller du kanske har inåtväxande hårstrån naturligt. Hursomhelst kan du göra saker för att förhindra dem och bli av med dem

Du behöver:.
Varm handduk
. Needle-nosed pincett.
Needle.
Tvättsprit.


1.
Undvik rakning dina ögonbryn. Även om det inte är en gemensam praxis, kan du frestas att ta rakhyveln för att ett litet område runt ögonbrynen och tänkte det kunde vara snabbare. Men rakning är en av de främsta orsakerna till inåtväxande hårstrån.
2.
Håll koll på dina ögonbryn hårborttagning. När håren börjar växa i, kan de växa in i omgivande vävnad eller i en närbelägen hårsäcken. Detta orsakar inåtväxta hårstrån. Var noga med att bli av med oönskat hår så fort de når ytan.
3.
Bort inåtväxande hårstrån ögonbryn med nål-nosed pincett. Använd inte vanlig pincett eftersom de kan skada din hud. Placera en varm handduk över dina ögonbryn. Lämna det på i fem minuter för att mjuka upp håret. Använd pincett för att lyfta håret från follikeln och sedan dra ut den. Du kan behöva använda en nål för att ta bort håret från hårsäcken. Var noga med att sterilisera pincett och nål med tvättsprit innan du rör din hud. Torka av området med tvättsprit för att förhindra infektion.


Relaterade artiklar


neon spik design tips
hur man skulptera ögonbrynen
hur man ser utvilad
hur man sterilisera en tunga ring
spik airbrush tutorial
hur man duscha med en PICC line
enkelt sätt att sätta kontaktlinser i små ögon
hur man använder antiperspiranter
hur man smörja en Norelco rakkniv
hur lätt hand om nagelbanden