Hur man väljer en genital piercing

Hur man väljer en genital piercing

Genital piercing är en gammal ritual praxis som har vunnit popularitet i västvärlden de senaste åren. En genitala piercing kan vara sexig, men se till att du vet vad du vill innan du kommer till piercing studio
1.
Bestäm varför du vill ha en genital piercing. Några piercings, till exempel den vertikala klitorishuvan piercing, ökad sexuell känsla 50 procent eller mer. Andra piercingar ser erotisk men behöver inte nödvändigtvis öka fysisk sensation. Båda typerna kan ge en stor tillfredsställelse.
2.
Tänk på din smärta tolerans. Genitala piercings kan vara mer smärtsamt att få än andra piercings. Samtidigt är piercing själva snabbt och kommer att läka snabbt. Men om du inte har åtminstone en del smärta tolerans, kanske du inte har en god erfarenhet med din piercing.
3.
Tänk på eftervård. Även genitala piercings läker snabbt, kan de inte har någon oral kontakt i 6 veckor. Vara säker på att du är villig att göra detta åtagande innan du får penetreras!
4.
Undersök olika typer av tillgängliga genitala piercings att välja en som passar dig bäst. Du kan hitta bilder och beskrivningar online på body modification ezine, bland andra webbplatser.
5.
Ta reda på de potentiella problemen med en genital piercing. Till exempel kan Prince Albert, en piercing genom ollonet och urinröret, göra urinering rörigt. Se till att du är villig att leva med de potentiellt negativa effekterna, av vilka vissa inte är så sexig.
6.
Tala med din piercer om dina idéer och ställa frågor. Han kan ha andra förslag om genital piercing du har beslutat om.

Tips och varningar


 • Be om en piercer av dina samma kön om det gör dig mer bekväm. Du kanske vill kalla piercing studion för att kontrollera att de har någon av ditt kön för genitala piercings.
 • Inte alla kvinnor har anatomin för att få en triangel piercing. Om du är bland dem, fråga din piercer vilken typ av liknande piercing hon kan göra, låta henne veta om du är mest intresserad av känsla eller utseende.
 • Prata med din piercer om eventuella negativa effekter av piercing du är intresserad av, ifall din forskning inte avslöjade dem.
 • Undvik klitoris piercing. Om få kvinnor har en klitoris stor nog att rymma en piercing, får de som lider vissa nervskador och känselbortfall om piercer gör ett misstag. Välj istället en klitorishuvan piercing.


 • Relaterade artiklar


  Clorox bleka fakta
  om spik Clippers
  orsaken till gula armhåla fläckar
  hur man vara sexig (män)
  hur man kan bli av nervös, svullen och uppsvälld fot
  hur man gör tvål från glycerol
  mjäll orsaker och botemedel
  hur man får freebies för din dagliga hygien
  hur man kan stoppa kroppen lukt
  hur man får billig skönhetssalonger i la