Hur byter jag batteriet på en Philishave 6865?

Hur byter jag batteriet på en Philishave 6865?

Den Norelco Philishave 6865 är en mäns rakapparat som tillverkas av Norelco och Phillips. Rakhyveln har ett laddningsbart batteri som driver rakapparaten. Det uppladdningsbara batteriet har en livslängd på två år. Efter den tiden, behöver batteriet bytas ut. Tyvärr är detta inte en enkel uppgift. The Razor måste vara helt tas isär för att komma åt batteriet. Norelco rekommenderar att produkten tas eller skickas till en Norelco servicecenter för batteribyte. Försök att byta batteri själv gör garantin ogiltig och kan orsaka irreparabel skada.
1
Ring Norelco på 1-800-243-3050 under normal kontorstid. . . Deras öppettider är måndag till lördag från 8:00 till 11:00 Eastern Standard Time och söndag från 9:00 till 6:00 Eastern Standard Time. Kontoret är stängt på helgdagar.
2.
Ge representant din adress. De kommer att hitta ett servicecenter i ditt område. Om man inte är tillgänglig, kommer de att be er post rakapparaten till deras servicekontor på 20 konstitutionen Blvd. , South

Shelton, CT 06484. Adress paketet till:. Remington Rakapparater, Inc.
3
laddar helt i det nya batteriet över natten när rakapparaten avkastning. Använd inte rakapparaten tills batteriet är fulladdat.


Relaterade artiklar


Hur vet man att bära olika typer av parfym
Hur du tar bort lösnaglarna
Vad är celluliter grädde?
hur man luktar gott
hur man plockar ögonbrynen
hur du döljer dina tatueringar
hur man gör hemmagjord doftande damning pulver
personlig hygien och grooming tips
mest effektiva sättet att avlägsna hår tillbaka
hur man rengör naveln