hur du tar bort gifter från håret

hur du tar bort gifter från håret

Toxiner i form av produkt uppbyggd och miljömässiga aspekter kan lämna hår känsla fet, tung och helt enkelt tråkiga. Toxiner uppbyggd orsakar också håret härva lättare, vilket leder till brott och kluvna toppar. Använd naturliga rengöring befogenheter bikarbonat och äppelcidervinäger för att avlägsna toxiner och lämnar håret känsla mjuk, frisk och glänsande. Bakpulver löser uppbyggd och djup-renar hårstrået, och vinäger har starka sammandragande egenskaper för att ytterligare rengöra hår och försegla nagelbanden. Detta detox recept är extremt kostnadseffektivt, eftersom dessa poster är troligen redan i ditt kök skåp

Du behöver:.
Bakpulver
. Äppelcidervinäger.
Destillerat vatten.


1.
Strö en kvarts storlek mängden bakpulver i handflatan och tillsätt tillräckligt med vatten till en tjock smet. Massage blandningen i hårbotten.
2.
Strö annan kvartalet storlek mängden bakpulver i handflatan och tillsätt vatten till en tjock smet. Massera in resten av håret. Upprepa detta steg som krävs för att täcka allt hår, detta steg varierar med hårlängd. Lämna bakpulver blandningen på hår i högst tre minuter. Skölj med vatten.
3.
Blanda två delar äppelcidervinäger med en del varmt destillerat vatten. Doppa så mycket av ditt hår som möjligt i behållaren och mätta med blandningen. Ta nedre ändarna av hår och sakta häll blandningen över hårbotten, stoppa regelbundet massage i hårbotten.
4.
Skölj hår med kallt vatten för att avlägsna den ättika blandning och att täta nagelband. Att regelbundet ta bort gifter från hår, slutföra processen gång i veckan.

Tips och varningar


 • slutföra denna process i duschen att hålla röra på ett minimum.
 • Äppelcidervinäger kan lämna en liten brännande känsla på känslig hårbotten. De med extremt känslig hårbotten kan hoppa över steg 3.


 • Relaterade artiklar


  hur du håller dina naglar rena
  hur man gör en behandling tånagelsvamp
  hur man gör håret slutar växa
  rakkniv faq
  mul lukt behandling
  hem rättsmedel för inåtväxta hårstrån i benet
  hur man ska behandla överdriven armsvett
  skäl för personlig hygien
  hur man bläddra en kråka 1: a gången
  hur man rakar en kvinnas blygd för allra första gången