hur man rakar armhålorna

hur man rakar armhålorna

Många kvinnor rakar armhålorna för att hålla området fritt från hår och silkeslen. Även om rakning armhålorna är inte nödvändigt, kan det bidra till att minska svett och lukt. De flesta instämmer i att det får dem att känna renare. Om du väljer att raka under armarna för första gången, kan du bli nervös och har frågor om det bästa sättet att raka

Du behöver:. .
Scissors (valfritt)
Razor.
Rakkräm eller gel .
Mjuk handduk.


1.
Välj en kvalitet rakkniv. Klingor lindade med glödlampa minska risken för skärsår. Dubbla eller tredubbla blad ger ett renare rakning än enstaka blad rakhyvlar.
2.
Trim några långa strån på en längd av 1 /4 tum med ett par vassa saxar. Om du aldrig har rakat under armarna, kan vissa hårstrån är för lång för att raka sig med en rakhyvel, såvida du trimma dem först.
3.
Blöt håret under armarna med varmt vatten. Varmt vatten mjukar upp håret och gör det lättare att raka. För grova eller tjockt hår, blött hår under minst en minut eller två.
4.
Spraya raklödder eller gel i handen och gnid in den i armhålan. Den rakkräm en tjock lödder när den utsätts för vatten. Täck hela armhålan.
5.
Lyft armen något över axelhöjd så armhålan är utsatt och huden i området dras sträckt.
6.

Raka området genom att göra långa, även stroke. Arbeta långsamt och tillämpa lätt tryck. Låt rakblad göra arbetet med att avlägsna hår. Shave från topp till botten eller sida till sida för att få allt hår.
7.
Skölj huvudet av rakhyveln under rinnande varmt vatten för att tvätta bort rakkräm och hår efter varje slag.
8.
Skölj med varmt vatten och klappa torrt trots allt hår är bort.
9.
Vänta minst en timme innan deodorant, särskilt om du har känslig hud. Vissa föredrar att raka på kvällen så att huden vila. Applicera deodorant på morgonen.


Relaterade artiklar


hur du ger dig själv en lyxig pedikyr
hur man kan bota fotsvamp snabbt
hur man polera solbränna läderskor
hur du permanent ta bort skunk spray lukt
hur man byter en dubbel bladets egg rakkniv
hur man rakar med en rak rasor
hur man fixar en hårfäste med en rakkniv
hur du tar bort protesen lim
hur man ska gå grönt under din menstruation
vad gör nagellack stanna på?