idéer för en pojkes frisyr

idéer för en pojkes frisyr

föräldrarna ofta lagt ner mycket omsorg på att välja en flickans frisyr, men bara direkt en pojkes frisör om önskad längd. . Men det finns många frisyrer för pojkar. En kortare frisyr är att föredra för en aktiv kille som inte vill tänka på hans hår, medan om en kille är intresserad av hans hår, kunde han njuta av att ha ett långt hår med vilken han kan skapa ett annorlunda utseende dagligen.

snagg

snagg är en av de mest populära pojkens frisyrer eftersom det är en enkel stil som lätt kan upprätthållas. En snagg kräver inte en viss hårlängd men är i allmänhet korta. En snagg är kortare på sidorna och och lämnade lite längre på toppen men ändå långt från ögonen. Denna typ av frisyr är särskilt passande för pojkar under sommarmånaderna och de som är aktiva, som kortare hår håller huvudet kallare och det är en stil som inte kommer att se rörigt ut även efter att spela ute.

Längre hår

längre hår verkar som om det skulle kräva dagliga styling och bli svårt att upprätthålla, men detta är inte fallet med många längre frisyrer för pojkar. Dessa frisyrer ofta lager hår och faktiskt se bra ut när rörigt. För att göra en längre frisyr arbeta för en aktiv pojke, prova en kam-down stil som formar längre hår runt ansiktet och hålla lugg klippas så de inte får i ögonen. Du kan ändra frisyr titta för att passa alla omständigheter, vilket gör det ännu leta passande för en formell händelse med lite gel och kamning.

Spike

spike är en populär frisyr som är roligt och ser edgy utan att vara svår att underhålla. En pojkes spike stil kan bestå av spikar valfri längd du önskar. Hårets längd kan skäras kort på sidorna och vänster längre för spikar i mitten, eller det kan vara kvar längre i hela för att skapa preparerade hår över hela huvudet. Även om spiken kräver gel för styling ändamål anser stil bara aa några minuter för att uppnå.

Fauxhawk

Medan föräldrarna vanligtvis välja ett enkelt, litet underhåll pojkar frisyr är fauxhawk en populär frisyr för pojkar som vill ha en punk eller rockstar kanten. En Mohawk funktioner hår på mellersta delen av huvudet som växer tillräckligt länge för att stil rakt upp i mitten från framsidan till baksidan av huvudet, medan den sida håret är helt rakad. En fauxhawk är liknande, men håret på sidan är bara surrade och den mellersta delen är ungefär två inches hög. Denna frisyr kräver styling gel men tillåter pojkar att vara kreativ med styling att göra olika former och mönster uttrycka sin personliga stil.


Relaterade artiklar


nackdelar med handtorkar
hur att sanera pimpsten
Hur du tar hand om dina naglar ordentligt
hur man rengör nya stinkande makeup borstar
hur du bleka dina tänder med remsor
Hur rengör tvål din kropp?
hur man kan stoppa tuggar på naglarna
neon spik design tips
hur man rengör öronen
hur man använder magi hårborttagare