ansiktsbehandling frisyrer för svarta män

ansiktsbehandling frisyrer för svarta män

Som många Hollywoodfilmer visa, kan ansiktshår stilar ändra en människas utseende radikalt. En skådespelare växer ofta skägg eller rakar sitt ansikte ren för en roll. Om du gör det rätt, ändra ansiktshår kan hjälpa dig att uppnå vissa effekter. Facial frisyrer kan göra att du ser äldre eller yngre, robust eller skarpa, beroende på den särskilda stil som du väljer

putsad bockskägg

bockskägg har funnits ett tag. Den har ansiktshår på hakan, ibland med en tunn, inte har något samband mustasch, liksom. När slitna nära klippta, ser stil modern och edgy. Gary Dourdan sport en trimmat bockskägg från tid till annan, vilket ger honom ett storstadsområde utseende. Du kan göra bockskägg visas fyrkantig eller rund, beroende på hur du raka området under underläppen. Stilen kan lägga längd och bredd till ett ansikte, speciellt med mörka, afrikansk-amerikanska hår.

Circle Beard

Cirkeln skägg hänvisar till en typ av ansiktshår med en mustasch och skägg haka ansluten längs sidorna av munnen. Även känd som dörrkläpp på grund av sin form, fungerar stil bäst när prydligt klippta, eftersom det kan lätt få dig att se ovårdad. Denna stil fungerar bra på ett runt ansikte eftersom det gör det ansikte ser längre. Kanye West har en cirkel skägg med skarpa linjer för en smidig look.

Hakband

populära i R B och hiphop kulturen, innebär hakremmen ansiktshår odlas på hakan, längs käklinjen och upp till polisonger. Amish män bär tunga hakan gardiner med långa skägg, men du kan göra det modernt genom att klippa den till en tunn linje. Stilen definierar jawline och ramar in ansiktet.


Relaterade artiklar


hur man håller skorna luktar gott
Hur uppstår en NAGELROT?
användningsområden för kaliumklorid kristaller
hur man fixar en sko
hur man kan stoppa fötterna från luktade
hur man använder antiperspiranter
hur du håller dina tänder vita
hur skickligt täcka upp hudbristningar
hur man gör en enkel hemmagjord deodorant
hur du tar bort lim från glasögon