viktiga verktyg för manlig kroppsvård

viktiga verktyg för manlig kroppsvård

För män som vill behålla sitt hår och hud ren och sina naglar och kroppshår klippta, det finns ett antal grundläggande verktyg som kan bidra till att upprätthålla god personlig hygien och en välvårdad look. Body Wash, schampo, hårtrimmare och spik Clippers är alla enkla redskap som får vara till stor hjälp.

Trimning Kits

En putsning kit kommer att tillåta kvinnor att trimma håret på huvudet, ansiktet eller bröstet eller magen, om så önskas. De flesta putsning kit har en mängd fästen för olika längder av hår.

Pincett

För herrelösa kroppshår eller ensamstående hår i öronen eller näsan, en bra pincett kan komma till hands. Se till att köpa ett par med finger hål som är tillräckligt stora, så ofta pincett är konstruerade för de mindre fingrar kvinnor.

Body Wash

traditionell bar tvål kan ibland torr hud ut. Flytande kropp tvättar, däremot, har ofta mjukgörande byggdes och finns i en mängd olika dofter. Vissa organ tvättar kan även användas för att tvätta håret, vilket kan vara bra för upptagen män eller personer med begränsad dusch utrymme.

schampo och balsam

Vilken typ av schampo som behövs beror på längd och typ av hår. Vissa män, särskilt de med kort hår, kanske inte använda balsam alls, men för män med längre hår, kan det hjälpa att hålla den återfuktad.

Nagelklippare

Nagelklippare kan köpas separat för fingrar och tår, eller i set. Dessa är mycket viktigt att hålla finger-och tånaglar kort och snyggt. Undvik om möjligt att dela spik Clippers, eftersom detta kan sprida bakterier.


Relaterade artiklar


fördelarna med grönt te tvål
hur du skämma bort dina fötter i 5 enkla steg
hur man får frisk, längre naglar
Hur får man en vitare, bländande leende
hur man handskas med smärtan av att få en tatuering
det bästa sättet att få limmade på lösögonfransar off
hur till fil och forma naglarna
Hur får man en stor vit leende
vad är gula fläckar på tänderna?
Hur man säljer parfym för män