barberare rakning tekniker

barberare rakning tekniker

Du behöver:
ansiktsrengöring
. Sink.
Handduk.

Komma som perfekt nära rakning har alltid varit en mans hand. Oavsett om ditt jobb kräver att du är fuzz-fri eller om du bara vill vara gulliga för din huvudsakliga squeeze, är det viktigt att få en slät rakning. Förhindra skärsår, hudirritation och irriterad hud genom att anställa ett par utprovade sann tricks för handeln. Eftersom din ansiktshår är starkare än en faktisk rakblad, rakning ofta innebär att du bokstavligen är att dra ut håret ur ansiktet istället för att skära bort det som ligger nära huden. Ta inte raka ansiktet med kallt vatten. Dessutom kan produkterna släpps ut på ett torrt ansikte bidra till irritation och utslag.

Old Fashioned metoder

Den gammalmodiga idén om att göra en "våt" rakning blir populär igen, eftersom det är en av de få sätt att få en effektiv rakning. Varmvatten former skydd mellan huden och kniven, eliminera irritation. Så perfekt den här tekniken, hålla ditt ansikte vått med varmt vatten innan och under din rakning. Det är bäst att raka efter en varm eller varm dusch, när huden är mjuk och porerna är öppna. Om du inte har tid för en dusch, åtminstone tvätta ansiktet med varmt vatten i några minuter före rakning, rekommenderar en Today. com rapport. Du kan också använda en varm tvättlapp i ansiktet i några minuter innan rakning. Applicera rakkräm och låt det sitta i ansiktet i ett par minuter att evakuera hårstrån för kapning. När du är klar rakning, skölj ansiktet med kallt vatten och klappa torrt med en handduk.

Verktyg och produkter

Hoppa över engångsrakhyvlar att även kostnadseffektiva, kommer bokstavligen slita upp dina kinder och haka. Istället väljer skarp, metall verktyg för att trimma eller raka ditt ansiktshår, säger i dag. Ändra bladet när det är tråkigt och inte går längre än 10 dagar med samma blad. Din rakkräm bör ha en massa silikon och fuktighetskräm. Billigare märken kommer att skumma, så se till att din rakkräm bara utgör ett lödder. Applicera rakkräm med en rakborste-detta kommer att lyfta håret så att du kan få en närmare cut-och sedan lödder grädden och exfoliera huden, ger råd män-Uusa. com. Först doppa penseln i hett vatten och sedan i grädden. Använd cirkulära rörelser för att krämen med penseln, och avslutas med en uppåtgående stroke. Fortsätt din hudvård regim genom att följa upp rakningen med ansiktstvätt och fuktighetskräm. Ditt ansikte-tvätt bör innehålla tea-tree olja och trollhassel.

Hur Shave

Shave ditt ansiktshår med en rakkniv som är inkörd under varmt vatten, TheTimes. co. uk säger, och i riktning som håret växer. (Du kan se den riktning som håret växer om du låter ditt skägg växa i en dag eller två. ) Först raka sidorna, sedan flytta till din mustasch och sista, hakan. Tryck inte för hårt på hyveln, som kommer att leda till hudirritation och stötar. Om du behöver en närmare rakning efter din första, återanvända rakkräm på vissa ställen och åter rakning. Återanvänd inte raka delar som verkligen inte behöver det-det kan irritera huden.


Relaterade artiklar


hur man kan utveckla en morgon ritual
hur du utför en stor pedikyr hemma
hur man använder masken Proactiv raffinering
hur man kan anpassa hårklippningsmaskiner
hur man kan stoppa under armen väta
överdriven fot lukt
hur man byter en navel ring för första gången
hur du ger dig själv den ultimata spa manikyr
Hur är rakborstar gjorda?
hur man rengör tandproteser med blekmedel