god hygien tips

god hygien tips

God hygien är en viktig hälsofråga praxis som avser både personlig omvårdnad och förebyggande av sjukdom. Korrekt underhåll av din personliga hygien är nyckeln till att utveckla och upprätthålla sunda relationer. För barn i synnerhet, men, läkare rekommendera exponering för vissa bakterier, eftersom de bidrar till att stärka ett barns utvecklingen av immunsystemet.

Handtvätt Techniques

Stanford Universitys Department of Environmental Health Safety erbjuder detaljerade instruktioner om hur Tvätta händerna: Först använder en pappershandduk för att beröra någon del av diskbänken, särskilt kranen, speciellt i offentliga toaletter. Ta minst 15 sekunder för att löddra händerna, betalar extra uppmärksamhet till naglar och nagelband. Hand sanitizers är en droppe i havet om vanlig tvål inte är tillgänglig, men tvätta med vanlig tvål så snart som möjligt.

Förkylning Förebyggande

Det är viktigt att skydda dig själv och andra mot förkylningsvirus. De tre första dagarna av en förkylning är mest smittsam tiden, så styrning klara av så många människor som rimligen är möjligt hjälper till att stoppa spridningen av sjukdomen. Hosta och nysa i insidan av armbågen är ett annat sätt att stoppa spridningen av bakterier. Tvätta händerna hela tiden.

Personlig Hygien

Öva rätt personlig hygien är nödvändig för ett hälsosamt liv, och ta väl hand om dig själv i slutändan har fysiska och sociala förmåner. Dusch eller bad dagligen, borsta tänderna regelbundet och hålla ditt hår och naglar rena hjälpa avvärja sjukdom och öka den sociala interaktioner. Friska personlig vård beteenden också förbättra självkänsla, vilket också kan resultera i friskare sociala interaktioner.


Relaterade artiklar


Hur fungerar ett öra hår trimmer?
hur man sparar pengar och leva ett grönare livsstil
hur man gör flytande handtvål
partihandel akryl nagel tips
om elektronisk hårborttagning
hem rättsmedel för ansiktshår
hur man undviker en utbrytning
hur man gör en salt bar via smälta & häll tvål
hur man kan jämföra Rakapparater
hem rättsmedel för tänderna tandstensborttagning