hur man använder Biore

hur man använder Biore

Biore's Deep Cleansing Pore Strips är utformade för att unclog och minska porer och tar bort pormaskar. Remsorna, som är tillgängliga för näsan, hakan och pannan områden, är lätta att använda. För bästa resultat, använd remsorna en gång i veckan för att rengöra porerna

Du behöver:.
Biore porrengöring remsor
. Face Wash eller tvål.
Vatten.


1.
Välj urlakat band du vill använda. Om du använder flera typer (pannan, näsan eller hakan), tillämpa en åt gången så att du kan spola därefter noggrant efter varje ansökan. Öppna band pung genom att slita bort en av sidorna. Grip båda sidorna av remsan och vrid den i en vridande rörelse försiktigt för att lossa slitsar i remsan.
2.
Tvätta ansiktet med tvål eller ansikte tvätt och vatten och låt den del av ditt ansikte urlakat band kommer att tillämpas på helt blöt.
3.
Torka händerna och dra strippa av plast som uppbackning. Tryck den på det angivna området i ansiktet med den blanka sidan vänd mot din hud. Tryck ner ordentligt för att hålla den mot huden.
4.
Låt remsan torr i 10 till 15 minuter, eller tills hela remsan är helt torrt och styvt.
5.
Grip varje sida av remsan med tummen och pekfingret och börjar sakta peeling mot mitten av remsan. Ta bort remsan kan lätt sticka eller pirra.
6.
Skölj noga ansiktet med kallt vatten för att avlägsna alla rester från remsan, lugna huden och hjälpa dra dina porer.

tips och varningar


bort
 • remsorna efter 15 minuter för bästa resultat. Lämna dem på längre skadar inte huden, men fördelarna är kanske inte lika effektivt.
 • Använd inte remsor oftare än var tredje dag eller på bränd eller på annat sätt irriterad hud (inklusive nedskärningar eller akne) . Remsorna är också rekommenderas inte för barn använder.


 • Relaterade artiklar


  Hur man väljer en genital piercing
  hur man hanterar en persons irriterande vanor
  hem pedikyr tips
  Vilken färg nagellack ska jag ha?
  städning tips för skor
  hem rättsmedel för tå nagelsvamp
  hur man gör en ny tvål från gamla tvål slivers
  Hur byter jag batteriet på en Philishave 6865?
  skor skär att öka höjden
  hur man rengör dina barn nackspärr hjälm