hur man skär dina egna tånaglar

hur man skär dina egna tånaglar

Det är lätt att utveckla dåliga vanor när de utför till synes enkla uppgifter som att skära dina egna tånaglar. Om du använder fel teknik att klippa naglarna kan faktiskt leda till infektion och ett smärtsamt tillstånd som kallas inåtväxande tånaglar där spiken växer in i vävnaden vid sidorna av tårna. Se till att lära sig rätt metod och ta hand när du klipper naglarna

Du behöver:.
Tånagel Clipper
Pappershandduk.
Nagelfil.


1.
Sprid en pappershandduk platt på golvet där du kommer att skära tånaglarna. Det är bäst att göra detta i badrummet eftersom du inte vill herrelösa spik gräsklippet i närheten av mat eller vardagsrum.
2.
Placera nageln på stortån in i klipparen genom att skjuta den mellan bladen. Klipparen ska vara parallell med golvet. Håll tå säkert med andra handen.
3.
Tryck hårt på Clipper handtag att engagera bladet och skär spiken. När du hör en "kick" Släpp handtaget och skjut hårklipparen längs till nästa område som ska klippas. Försök inte att klippa hela nageln i ett enda kotlett. Använd istället små korta klipp för att slutföra nageln.
4.
Klipp över spiken i en rak linje från kant till kant. Undvik att skära spiken i en kurva eller rund form, eftersom detta kan leda till inåtväxande naglar.
5.
Upprepa steg 2 till 4 för varje tånagel tills båda tånaglar är klippta. Fila ner några ojämna kanter eller ojämna naglar med en nagelfil.
6.
Vik kanterna på hushållspapper inåt för att innesluta spiken gräsklipp. Kasta hushållspapper och tvätta händerna noggrant en gång komplett.


Relaterade artiklar


hur maintian hårväxt
hur du tar bort döda hudceller från fötterna
hur man kan vara lat för en dag
hur man sluta bita på naglarna
hur man byter Oakley linser
Black Panther tatuering idéer
hur man använder spik formulär
hur man kan stoppa ser trött med lite knep för att känna sig utvilad och lysa upp ditt utseende
hur man rakar med en rak rasor
sätt att dölja ärr från alopeci