spik teknikinformation

spik teknikinformation

En spik tekniker är också känd som en manikyr. Dessa personer är yrkesverksamma inom kosmetologi handel som förser kunder med nagel behandlingar, inklusive manikyr, pedikyr, massage och akryl naglar ansökan. Nageltekniker arbetar ofta i full service salonger, spa eller salonger som är specialiserade på nagelvård

Utbildning

Studerande förbereder sig för att bli nageltekniker måste fylla i en kosmetika läroplan tillgängliga från en skola i kosmetika, teknisk skola eller Community College. En typisk spik tekniker skolan kan kräva att studerande att slutföra 200 till 600 timmars utbildning. Obligatoriska ämnen är bakteriologi och hygien, säkerhet, vetenskap spik teknik och praktisk utbildning i alla spik förfaranden. Enskilda skolorna sätta sina egna undervisning rättegångskostnader.

Licensiering

Nail tekniker studenter som har avslutat den tekniska utbildning kan omfattas av tillstånd. Krävs en licens för en tekniker att arbeta i en salong eller spa. Provning och certifiering licens tillhandahålls av en styrelse av kosmetika i studentens hemland. Krav för licensiering variera med staten.

Employment Outlook

Området spik teknik väntas öka med i genomsnitt fram till 2014. År 2005 rapporterade den amerikanska Bureau of Labor Statistics att den genomsnittliga lönen för nageltekniker var $ 20. 400.


Relaterade artiklar


hur man odlar hår på käklinjen av ditt ansikte
hur du beställer tandvård städredskap
Parfum vs Eau de toalett
hur korrekt ta hand om din nya tatuering
hur man använder Veet eller Nair
hur mycket fiber i popcorn?
Hur man avgör om du bör få en tatuering
hur man får mjuka, kissable läppar
hur man kan förstå doften hjulet
manikyr, pedikyr och avancerad teknik spik