Hur du använder kirurgiska-vax

Hur du använder kirurgiska-vax

Kirurgiska-vax är en brasiliansk vax som tar bort ben och kropp hår. Kirurgiska-vax kan användas på armar, ben, ansikte, bikinilinje, rygg och mage. En av skillnaderna mellan kirurgiska-vax och traditionella hår vax, är att den inte kräver remsan för att ta bort hår. Kirurgiska-vax kan inte återanvändas. Vissa satser är en rulle som sprider vaxet för dig

Du behöver:. . .
Kirurgiska-vaxning kit


1
Ta av locket på kirurgiska-vax container och placera behållaren i mikrovågsugnen. Värm vaxet enligt förpackningen. Den önskade temperaturen beror på den kroppsdel som vaxat.
2.
Placera ansökan stick direkt i den heta vax och rör om. Rör försiktigt vaxet med fingertoppen för att säkerställa att inte för varmt. Om vaxet är för kallt, läggas ner i mikrovågsugnen och värm några sekunder. Rör varje gång och testa på fingerspetsen innan den används. Om kirurgiska-vax är för varm, låt den svalna i några minuter och sedan testa på fingertoppen.
3.
Med vax direkt på huden med hjälp av programmet käpp. Arbeta i riktning mot hårväxten. Applicera vaxet i små 3 tum med 1 tum sektioner. Låt vaxet kallna och stelna.
4.
Håll huden spänd med ena handen, medan tag slutet av vax med den andra handen. Ta tag i slutet av vax som är närmast ankeln.
5.
Dra vaxet tillbaka snabbt med hjälp av en flytande rörelser, lyft i motsatt riktning mot hårväxten. Upprepa på resten av det område som du vill ha håret gratis.


Relaterade artiklar


hur man kan stoppa kroppslukt med deodorant & grädde
alternativ till grön såpa
korrekta sättet att vaxa blygdläpparna
hur du gör din egen linsrengöring för linser
hur man ska behandla löss billigt
hur smidigt nagelbanden naturligt
hur man unclog porer och släta grov hud .... med en ren gammal strumpa
hur du syr klipp till en spets peruk
hur man spara $ 280 - $ 570 per år på hår nedskärningar
god hygien