alternativ till nagellack remover

alternativ till nagellack remover

nagellack eller polish remover är ofta med aceton. Aceton polera flyttpersonal göra ett bra jobb med att snabbt ta bort nagellack från dina naglar och andra ytor. Om du någonsin finner dig själv utan nagellacksborttagare det finns alternativ som fungerar, kanske inte lika snabbt.

Parfym

Parfymer innehåller etylacetat, som är en aktiv ingrediens i removers nagellack. Spraya parfym på en bomullstuss torka sedan nageln för att ta bort polish. Upprepa tills polish tas bort, tvätta sedan händerna noga

fönsterputsare

Fönster renare verksamma beståndsdelar är ammoniak och alkohol. Båda är lösningsmedel. För nagellack spill på matta och andra tyger, spruta fönsterputs på plats och badda fläcken polera med en trasa. Test för colorfastness i ett icke synligt område först. Uthållighet krävs med denna metod, kan det ta flera tillämpningar av fönsterputs för att ta bort fläcken. Efter polska tas bort, torka bort alla spår av den fönsterputs med varmt vatten och tvål.

olivolja och vinäger

olivolja och vinäger tar bort nagellack från trä. Blanda lika delar vinäger och olivolja, sandskädda en frottéhandduk i smeten och polera nagellack ur skogen. Torka av trä med en fuktig trasa för att avlägsna alla rester efter nagellack är borta.

Clear polska

Wet polish löser gamla nagellack på naglarna. Applicera ett lager klar lack till naglarna sedan omedelbart torkas av med en bomullstuss. Använd en nagelborste med varmt vatten och tvål att ta bort lack som är kvar på nagelbanden.

vit vinäger och citron koncentrat

vit vinäger och citron är sura. De sura egenskaper kan bryta ner nagellack. Häll två delar vinäger och en del citron koncentrat i en skål och njuta din målade naglar i en minut. Doppa en bomullstuss i blandningen och sedan torka av polish bort. Tvätta händerna med tvål och vatten för att avlägsna lösningen från händerna.


Relaterade artiklar


elektrisk rakning vs blad
hur man tillämpar 4 nyanser ögonskugga
hur man kan minska håravfall, ökad hårväxt och förhindra håravfall med diet
hur har en spännande tävling beardvember
Instruktioner för användning: jordnöt clippers
luffa vård
enkla sätt att ta bort tillfälliga tatueringar
hur man förlänga ögonfransar naturligt
Fakta om håriga män
hur du gör din egen varma behandling vax terapi