darman en handduk dispenser instruktioner

darman en handduk dispenser instruktioner

Den Darman en handduk Dispenser görs av Darman Manufacturing Company, Inc. dispenser marknadsförs till företag som ett miljövänligt alternativ till papper handdukutmatare. Enheten är godkänd av US Department of Health och Human Services, enligt tillverkaren, som också säger Darman en handduk Dispenser kostar mindre totalt sett än sina pappersbaserade handduk dispensering konkurrenter. Användare av behållaren kan bli förvirrad om hur man använder enheten, eftersom många konsumenter är vana vid pappers-handdukutmatare eller luft-torkar. Här är några grundläggande instruktioner
1.
Dra ner på den aktuella tygstycket som hänger ner från framsidan. Detta kommer att möjliggöra en ny del av trasa för att komma igenom. Var noga med att dra ner med båda händerna så att en handduk är distribueras jämnt på båda sidor. Detta kommer att förhindra trassel i maskinen.
2.
Torka händerna på färsk, torr del av en handduk som kommer ut efter att dra ner. Du kan dra extra handduk ner vid behov.
3.
Dra en liten del av ytterligare handduk ner för nästa användare. Detta kommer att säkerställa att nästa användare inte kommer i kontakt med någon bakterier eller bakterier från där du torkat dina händer.


Relaterade artiklar


hur man bär sig rätten trosor, ingen trosa linjer
hur man rengör hår sax
hem rättsmedel för tå nagelsvamp
hur man kan bli av en böld tandvärk
hur man flaska & skapa parfymer
nagelbitande infektioner
hur man hittar sällsynta parfymer
oral b instruktioner
hur man målar lätt mönster på naglarna
tricks för att sätta i kontakter