det bästa Rakapparater för skägg & mustascher

det bästa Rakapparater för skägg & mustascher

upprätthålla en skägg och mustasch kräver regelbunden pälsvård försiktig med användning av en hår trimmer eller rakapparat. Det finns många trimmare på marknaden, vad som fungerar bäst för en man kan variera för nästa, eftersom det finns många olika behov för stilar skägg. Justerbar klipplängder kan vara viktigare att de blir längre skägg. Likaså kommer tjockare och grövre skägg har olika behov än finare, mjukare. Beakta faktorer som presenteras i dessa märken val när de fattar beslut.

Remington MB 200 trimmer

Remington MB 200 är en trådlös, uppladdningsbar skäggtrimmer. Det är inte vattentät och är avsedd för torr användning. Denna modell har titanbelagd blad, som är tänkta att ge en överlägsen trim. Den fungerar med ett urval av nio längdinställningar. Användare av denna modell tycker det är bra för att raka korta hår från ansikte och för styling pipskägg. Däremot klagomål bland annat att ha ett kort batteritid och saknade svårt hals hårstrån. Produkten levereras med två års garanti.

Wahl 79. 524 Trimmer

Wahl 79. 529 Trimmern levereras med fem års garanti. Det använder en sladd. Clippers är utrustade med en hög hastighet PowerDrive motor, och dess utformning är avsedd att ge en jämnare skära på tjockt hår. Motorn i sig är relativt tyst och lätt, med tanke på dess kraft. Den bekväma grepp är lätt att hålla under längre perioder, och en "Dura Chrome" finish ger en retro RAKSALONG överklagande. Clippers använda hög kolstål blad, som är fast linje och aldrig behöver justeras. Clippers är också avtagbara för rengöring. Trimmern levereras med tio justerbar guide kammar. En Tumstyrd, skjutknapp gör det enkelt att justera kammar till önskad klipphöjd

Wahl 9. 971. 700 Trimmer

Wahl gör en sladdlös, batteridriven trimmer, som är kompakt och perfekt för resor-det Wahl 9971700 trimmer. Men det ger fortfarande kraften i en full-size trimmer. Denna skägg och mustasch trimmer har sex guider position längd för att klippa stubb till shag. Dess rundad form och mjuk känsla smyger i handflatan, vilket gör det lätt att använda. Dess höga kolstål blad är precisions-slipade och självskärpande. Användare säger att det fungerar bra på tjockt, lockigt hår.

Andis AS-1 Trimmer

Andis AS-1 sladd trimmern kan också laddas. Dess design innehåller avancerad teknik för att ge ett extremt nära och mjuk rakning. Denna trimmer rekommenderas för kort och kortklippta stilar. Dess hudvänliga, mikro-tunn titan folier och hög hastighet, precision skärhuvuden är utformade för att glida över huden medan trimning mustascher, polisonger samt skägg. De maskinbearbetade fräsar är inte meningen att täppa och är utformade för att skölja rent snabbt och enkelt. Användning av utvidgade folie hål förbättra trimmern prestanda, vilket gör det att raka närmare.


Relaterade artiklar


trä kontra plast bad borste
personlig hygien resetips på långa flygningar
Waterpik 3 tips
om rakning gupp
hur man rengör örat med vatten
Hur man säljer parfym för män
historia tandtråd
material som används för optiska glas
hur man odlar egna naglar
hur man använder pincett