frisyrer för typ V skallighet

frisyrer för typ V skallighet

Typ V håravfall är klassad som en av de sju kategorierna manligt håravfall på Hamilton Norwood skalan. Typ V håravfall är synlig genom ett plåster i skallighet i mitten av hårbotten och inget hår längs fronten lob, även känd som det temporala området. Centrum och främre kala områden skiljs åt av ett band eller en remsa av tunt hår som kan ansluta till hår som växer på sidorna ovanför öronen.

rakade huvud

Populariserades av kändisar som Patrick Stewart, Samuel L. Jackson, Bruce Willis och Vin Diesel, klädd i ett rakat huvud anses snygg och även sexig. När håret växer i oregelbundet, som med typ V skallighet kan en slätrakad huvudet dölja helt problemet och kan enkelt underhållas med regelbundna besök i en frisersalong eller på egen hand hemma.

Tupén

Tupéer är tillfälliga hår ersättare som kan göras efter hårtyp och försedd särskilt för män upplever Typ V skallighet. De är resistenta mot vatten och kan bäras konsekvent tills du tar bort den. Med hjälp av lite hår lim, en fön och en kam, kan tupéer stylas för ett naturligt utseende.

Hårtransplantation

Hår från andra delar av kroppen, t. ex. baksidan av huvudet eller skägg, kan användas för att fylla i kala fläckar hos män som lider av typ V skallighet. Enligt mild sedering, kommer en läkare dra mönster på områdena skallighet som skall omfattas och följ denna med injektioner av lokalbedövning. En elektronisk hår avdragare eller en skalpell används för att extrahera hårsäckar från andra delar av kroppen. Riskorn-liknande ympkvistar, som faktiskt är hårsäckar, placeras sedan i den kala områden med hjälp av pincett. Inom nio till 12 månader, nytt hår växa i områden av skallighet.

Comb-Over

Om de återstående håret på sidorna av huvudet är långa och täta nog, kan män med rakt hår kam som hår över den kala fläcken i mitten av huvudet. Ibland ser detta som ett uppenbart försök att täcka skallighet områden ändå. Detta utseende kan upprätthållas med hårspray eller anläggning mousse.


Relaterade artiklar


hur man byter ett batteri i en Norelco uppladdningsbart rakkniv
vilka växter som används för att göra parfym?
hur man bygger en manikyr / pedikyr kit
tips för friska naglar
hur man bär parfym dofter-utan att döda resten av oss
hur man gör bay rom
offentlig toalett etikett
hur man använder Biore
Vilka är effekterna av personliga val hygien vård?
hur man odlar och underhålla långa, starka naglar