hur bleka tånaglar

hur bleka tånaglar

Rena, friska letar tånaglar och fingernaglar är ett tecken på god grooming. Missfärgad, gul eller trasiga naglar är inte estetiskt tilltalande. Tånaglar brukar gula eller mörkare lätt som de är tjockare än fingernaglar. En anledning till att de kan ha blivit missfärgade är om du har burit mörka nagellack på dem. En annan orsak till tånagel missfärgning är på grund av mul svampen. Oavsett anledning, tånaglar blekmedel så att de ser rena och vita

Du behöver:.
Bomullstuss
. Väteperoxid.
Lemon.
Whitening tandkräm.
Tandborste.


1.
Fukta en bomullstuss med väteperoxid. Gnid bomullstuss under tånaglarna och överst på dem. Låt väteperoxid torr. Det finns ingen anledning att tvätta dem efteråt.
2.
Skär en citron i tunna skivor. Använd en citronskiva att gnida på topp och under dina tånaglar på ena foten. Använd en annan citronskiva och göra samma sak på den andra foten. Om du har några skärsår eller hangnails, kan du uppleva något stickande eller smärta. Tvätta fötterna i varmt vatten när du är klar.
3.
Kläm whitening tandkräm på en tandborste. Kontrollera att det är en gammal tandborste, eller en som du inte kommer att använda igen. Borsta tandkräm på dina tånaglar, precis som du skulle tänderna. Borsta under och ovanpå. Gör detta dagligen i en vecka.

Tips och varningar


 • inte få någon av de vitare ingredienserna i dina ögon.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan bli av ansiktshår för flickor
  hur man förebygger nagel svamp
  hur du raka ditt huvud tätt och säkert
  hur man sluta bita naglar
  hur man gör raka rakhyvlar håller längre
  hur man odlar en fantastisk mustasch
  hur trimma skägget på rätt sätt
  hur du raka huvudet med en elektrisk rakapparat
  den bästa kvaliteten rakknivar
  hur man rengör ett vatten PIK