hur du designa din egen ärm tatuering

hur du designa din egen ärm tatuering

Konsten är inte längre begränsad till materiella ting, men kan skapas på kroppen, tack vare innovativa tatuerare och kreativa entusiaster tatuering. Tattoo ärmar är tatueringar som täcker en stor del av kroppen, vanligtvis vapen från axeln till handleden, men de kan också täcka benen. Ärmar finns i hel och halv storlekar med halv storlek i allmänhet täcker övre halvan av armen från armbågen till axeln området. Utforma en ärm är en detaljerad process och sådana överväganden som tema, integrera befintliga tatueringar och sessioner schemaläggning alla faktor i.
1.
Bestäm om du vill ha en hel eller halv ärm tatuering. Titta igenom tidningar och webbsajter tatuering, såsom "Sleeve Tattoo Designs," för idéer. Om du har vänner med ärmar, fråga dem om deras erfarenheter och vad de rekommenderar i form av ärm design. Vanliga ärm idéer omfatta Keltiska knutar och stammar, blommig, draken och koi motiv fisk.
2.
Ring ansedda området tatuering salonger och fråga om ärm priser. I allmänhet ärmar är bland de dyrare tatueringar tillgängliga. Ju mer intrikat och original hylsan idé, desto högre kostnader blir.
3.
Slutföra din ärm tema. Om hylsan kommer att bli en helt ny tatuering, är du friare att välja en övergripande design som flyter. Om hylsan är gjord av befintliga tatueringar, att hitta rätt tema kan vara lite mer komplicerat, till exempel, kanske du måste få dem som omfattas om de inte matchar det tema du har valt.
4.
planera ut sessioner med tatuerare som du väljer. Ärm tar vanligen ca 20 timmar att genomföra, kanske mindre, beroende på tatueringen. För att säkerställa ärmen färdig du och tatueraren måste göra ett schema som fungerar för er båda. Slutförande kan ta flera veckor eftersom sådana tatueringar är så detaljerade, och nyligen tatuerade huden kan bli inflammerad från pigmenterat bläck, enligt Derm Net Nya Zeeland.

Tips och varningar


 • Tattoo Tröjor är tillgängliga som tillåter dig att se hur ärmarna ser ut innan man begår ett. De kan också ge några idéer.
 • en säkerhetsprövning på tatuering salongen där du får din ärm. Se till att salongen är rent och följer riktlinjer för säkerheten, såsom användning av nålar för engångsbruk. Användningen av orena nålar kan överföra sjukdomen.


 • Relaterade artiklar


  god hygien
  hur man trimmar mäns ögonbryn (snabbt)
  hur man kan bli av dålig lukt fot
  Hur skärpa frisör hårklippningsmaskiner
  hur man gör sandelträ och vanilj parfym
  hur man använder kvitten på tre olika sätt
  om näsborre hår
  hur man gör jasmin, neroli och vanilj parfym
  botemedel för illaluktande fötter
  Hur gestaltar man sina ögonbryn?