hur korrekt trimma ditt barns tånaglar

hur korrekt trimma ditt barns tånaglar

När människor diskuterar skyldigheter och ansvar för föräldraskap, de inte ofta tänker på de mindre uppgifter föräldrarna utför för små barn. Utfodring, påklädning och byta blöjor är en självklarhet, men föräldrarna också brudgum barn och spädbarn i mindre vägar, till exempel trimning tånaglar. För att undvika att orsaka smärtsamma inåtväxande tånaglar eller andra frågor, bör föräldrarna se till att de trimma sina barns tånaglar korrekt medan de är för unga för att göra det själva

Du behöver:. .
Nagelklippare
Nagelfil.


1.
Ge ditt barn ett bad för att mildra tånaglar innan du börjar trimma dem.
2.
Be någon hjälpa dig om du är trimma din bebis tånaglar, för att förhindra att ditt barn från slingrande för mycket. Alternativt vänta tills ditt barn somnar att börja trimma naglarna.
3.
Trimma tånaglar kurvad spik Clippers att följa den naturliga kurva tånaglar. Klipp långsamt och försiktigt så att du inte nypa i huden eller skära spiken för nära. Tryck plattan i varje tå bort från spik, och försiktigt hålla fast foten. Klipp rakt över för att förhindra inåtväxande tånaglar.
4.
Arkiv några ojämna kanter ner med en nagelfil. Fil i en riktning, och se till att naglarna är jämn och slät. Håll kanterna på tånaglar rakt.

Tips och varningar


 • Trimma ditt barns tånaglar varannan vecka.
 • Om ditt barn utvecklar en inåtväxta tånagel, försök inte att klippa den själv. At-home behandlingar kan leda till allvarliga komplikationer, så finns en läkare i stället.


 • Relaterade artiklar


  hur man byter ett batteri i en Norelco uppladdningsbart rakkniv
  hur är en full brasiliansk vax till?
  Hur får man en frisersalong raka hemma
  alternativ för toalettpapper
  hur man ger en senior ett bad på en duschstol
  hur man klär sig när man har en domstol datum
  hur man rakar med en rak rasor
  naturlig roll-on deodorant recept
  hur man använder en akryl borr spik maskin
  hur man gör citrus och timjan växtbaserade deodorant