hur man bleka tånaglar tillbaka till vitt

hur man bleka tånaglar tillbaka till vitt

Efter att ha pedicured fötter och arkiveras tånaglar hjälper dig att känna dig trygg om att bära sommar sandaler. Ibland kommer dock tånaglar missfärgas och det finns olika orsaker till detta. Missfärgningen kan helt enkelt vara från nagellack, speciellt mörkt nagellack. En annan anledning till gulnade eller mörkare tånaglar är mul svamp. Oavsett anledning, tar sig tid att bleka dina tånaglar tillbaka till vitt

Du behöver:. .
Citron
Kniv.
Vatten.
2 skålar.
1 msk.
 bakpulver.
2 tabletter protes renare.
Whitening tandkräm.
Tandborste.
Mjuk borste.
Bomullstuss.
Väteperoxid.


1.
Skär en citron i skivor med en kniv. Ta en citronskiva och gnid den ovanpå och under tånaglar på en av dina fötter. Gör samma sak på den andra foten. Tvätta citron bort av dina fötter med vatten.
2.
Blanda 1 msk bakpulver och 1 msk citronsaft i en liten glasskål. Det ska se mer ut som pasta. Använd en mjuk borste för att försiktigt skrubba klistra på naglarna. Skölj bort med vatten.
3.
Placera två tabletter protesen renare i en medelstor skål med vatten. Låt tabletterna att lösa. Placera fötterna i skålen och låta dem dra i fem minuter. Tvätta dem med varmt vatten.
4.
Ansök vitare tandkräm till en gammal tandborste. Skrubba dina tånaglar med det. Skölj dina fötter och tånaglar med vatten när du är klar.
5.
Blöt en bomullstuss med väteperoxid. Gnid den på toppen och under dina tånaglar. Låt det torka. Det finns ingen anledning att tvätta bort det.

Tips och varningar


  • Om dina tånaglar är blåmärken eller skadade, försök inte att bleka dem vita.


  • Relaterade artiklar


    smärtsamma spruckna hälar
    Hur man väljer en genital piercing
    hur man hur man klär sig för framgång
    hur man gör salvia, citron och lavendel deodorant
    hur man rakar bikinilinjen med en elektrisk rakapparat
    hur man ska behandla manligt håravfall
    personlig hygien aktiviteter
    hur man kan minska underarm missfärgning
    manliga kosmetiska ingrepp
    hemlagad aftershave balsam