hur man demonterar en MS3-1000

hur man demonterar en MS3-1000

Remington MicroScreen3 TCT (Totalt Närhet Technology) modell MS3-1000 är en trådlös, uppladdningsbara mäns rakapparat. Du behöver ta isär endast några delar för rengöring eller förvaring-de viktigaste rakapparaten kroppen, skärm och klipparen, rakapparat huvud och rakapparat vakt. När det händer, demontering av rakapparaten för rengöring eller förvaring kräver bara att du tar bort samma objekt som du ursprungligen samlades för att börja använda rakhyvel när nya
1.
Stäng av Remington MicroScreen3 TCT modellen MS3-1000 rakapparat.
2.

Placera spetsen av pekfingret på toppen av rakbladshuvud vakten och tummen under den bakre, nedre kanten av skyddet. Applicera lätt tryck till toppen av vakten med fingertoppen och lyft upp på den bakre kanten med tummen tills du kan dra vakten från rakapparaten. Ställ vakt åt sidan.
3.
Grip knapparna på den sida av rakbladshuvud mellan fingret och tummen och pressa att låsa upp rakapparaten huvudet från rakapparaten. Samtidigt som detta tryck, dra rakapparaten huvudet från rakapparaten kroppen. Ställ den åt sidan.
4.
Upprepa samma process klämma på den svarta knappar på sidorna av skärmen och klipparen att lossa och dra den från rakapparaten kroppen. Ställ monteringen åt sidan.
5.
Rengör eller lagra demonterade delar som önskas.

Tips och varningar


 • Om din MS3-1000 rakapparat har nått slutet av sin livslängd och ditt behov av att plocka isär den för att ta bort och släng den gamla batterier, skruva loss och ta bort skruvarna som håller överst på rakapparaten boende på plats. Ta tag i ändarna på bladet församlingar och kläm försiktigt tills församlingarna anpassa och dra sedan från husets rakapparaten kroppen. Ta bort de två panelerna bostäder sidan. Skruva bort skruven som håller baksidan av huset på plats och dra tillbaka från rakapparaten. Dra ut batteriet församling från rakapparaten och klippa trådarna med sax eller avbitare för att avlägsna batterierna.


 • Relaterade artiklar


  Skillnaden mellan Parfum & parfym
  hur man byter Sonicare Elite batteri
  hur man använder bodywash
  hem rättsmedel för hangnails och spruckna händerna
  personlig hygien rättsmedel
  spik tillväxt
  hemlagad växtbaserade tvål för spädbarn
  information om naglar
  hur vet du köper en kvalitet feromonparfymen
  hur du tar bort falska naglar