hur man färglägga en hårig rygg

hur man färglägga en hårig rygg

Många män acceptera deras behåring med stolthet. Men när det omhuldade kroppsbehåring blir grått och fläckiga, kan det vara dags att vidta några åtgärder. Vaxning och rakning är alltid kortsiktiga lösningar, men du kan uppleva klåda inom dagar som håret börjar växa ut igen. Ett annat mindre obekväm och långvarig metod för att hantera grått tillbaka hår är att färglägga. Du behöver någon att utföra färg medan du slappnar

Du behöver:. .
Hårfärg
Skyddshandskar.
Gamla handdukar .
Applicator borste eller svamp.
Fuktgivande schampo.
Sammandragande cleanser.
Bomullstussar.


1.
Välj din färg. Det är bäst att gå med din naturliga, pre-grå färg eller kanske en nyans mörkare. Aldrig färg håret mycket annorlunda än håret på huvudet. Permanent färg som är mest effektiv. Se till att du läser och förstår produkten riktningarna.
2.
Gör ett skin lapptest enligt anvisningar från produkten insatsen. Aldrig hoppa över detta steg. Om tillfredsställande, kan du fortsätta.
3.
Ligg på framsidan på ett fast underlag. Om du behöver använda en säng, se till att den är väl skyddad av massor av gamla handdukar. Din hjälpare kommer att ta över från denna punkt.
4.
Har din hjälpare ut på skyddshandskar. Dessa är vanligen ingår i färgämnet paketet. Han skall sedan blanda färgen enligt anvisningar från tillverkaren. Lägg i en lika stor mängd schampo. Blanda väl.
5.
Applicera färg /schampo mix i håret med hjälp av applikatorn borste. Gnugga inte färgen i huden. Låt produkten verka för den kortaste tid som föreslagits av riktningarna.
6.
Skölj av. En dusch är det snabbaste och enklaste sättet. Gnugga inte huden eftersom det kan vara lite känslig. Om huden är fortfarande färgas efter duschen, använda en sammandragande rengöringsmedel och bomullstussar att försiktigt rengöra när så krävs.

Tips och varningar


 • Utför huden lapptest en dag eller två innan du fortsätter med de färgämnen som reaktioner kan förekomma en tid efter färgen appliceras.
 • Om färgen inte är effektiv första gången, lämna det på en vecka och upprepa proceduren, lämnar produkten på för hela den tid, som föreslagits av tillverkarens anvisningar.
 • Denna metod kommer också att vara effektiv på bröstet hår. Om du vill lätta din rygg eller bröst hår, använd en patentskyddad blekmedel, t. ex. Veet.
 • alltid följa tillverkarens anvisningar.
 • aldrig använda denna metod på ögonfransar och ögonbryn.


 • Relaterade artiklar


  dermatologi och behandling för underarm lukt
  hur du tar bort protesen lim från tandkött
  vad är skillnaden mellan deodorant & Köln?
  hur man kan uppnå mjukare händerna med ett gemensamt hushållsprodukt
  hur man bär doft så att den håller hela dagen utan att bli övermäktiga
  hur du tar bort nikotin fläckar från naglar
  hur du tar bort hår från testiklarna
  Hur bidéer arbete?
  super öra reningsteknik
  hur järn jeans