hur man fixar en ram för glasögon

hur man fixar en ram för glasögon

För många människor, glasögon är viktiga för deras dagliga aktiviteter. De är nödvändiga för att komma runt och göra det hela dagen. När glasögon sönder, är det ibland svårt att få dem fast direkt. Det bästa sättet att hantera situationen är att fixa glasögon omedelbart. Med rätt verktyg kan du göra snabbt att

Du behöver:. .
Glasögon reparationskit
Nagellacksremover.
Trasor.
Superlim.
Sandpapper.
Bomullspinne.


1.
Bestäm angeläget område och räkna ut var problemet ligger på glasögon. För större problem blir det lätt att berätta genast vad som behöver rättas till. Mindre problem kan ta ytterligare undersökning. Dra åt eller ersätta en saknad skruv.
2.
Rengör ramarna med nagellacksremover om ramarna är trasiga. Sprid remover över ramen försiktigt med en trasa. Rengör noggrant för att avlägsna all smuts, fett eller andra rester och göra reparationer mycket enklare.
3.
Försiktigt sand det område där paus inträffade. Detta kommer att jämna ut ytan så att limmet något att ordentligt följa. Torka av slipade området med en ren trasa för att avlägsna eventuella kvarvarande partiklar och skräp kvar från slipningen.
4.
Limma till pausen. En DAB eller två kommer att göra susen. Se till att det inte finns några bubblor eller luckor i leden. Rulla en bomullstuss över området där du har använt limmet att ta bort eventuellt överskott. Skjut de två trasiga ihop, hålla den på plats ett par minuter tills limmet har haft tid att följa. Ställ in glasen ner på en stadig bord och låt ungefär en timme för att limmet torka.
5.
Se alla limmet har torkat. Testa glasögon för att se till att de passar ordentligt.

Tips och varningar


 • Reparationer glasögon kan variera något beroende på vilken typ av glasögon. Kom ihåg att ge tillräcklig tid för dem att torka innan du använder dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan öka cirkulationen på tandköttet
  hur man tvättar håret borstar
  Hur kan vi förenkla din dagliga skönhetsvård och vara naturliga
  hur du får din strumpbyxor på
  hur man rakar med en rakkniv
  hur du gör din egen salter hemmagjorda bad
  hur man plockar och plockar ögonbrynen
  sexig tatuering idéer för män
  Hur minskar jag den mörka huden från mitt ansikte när jag raka mig?
  hur man blir en snygg man efter fyrtio