hur man gör män ser äldre

hur man gör män ser äldre

Även om det är ofta förutsätts att alla vill ska visas unga, kan det fungera egentligen emot en del människor, särskilt i den professionella världen. Kvinnor arbetar ofta hårt för att bekämpa tecken på åldrande, medan män anses vara framstående och kanske ännu vackrare när de blir äldre.Om du är en man som vill visas äldre, kan du använda kläder och grooming att få det utseende du vill ha. Du kan förbättra din professionella och personliga liv genom att flytta från den ungdomliga utseende av en pojke till en framstående och självsäkra mannen.
1.
Grow ansiktshår. En hårlösa ansikte ser ofta yngre, särskilt om man har full kinder. En bockskägg, eller ens en skägg eller mustasch, gör en människa ser omedelbart äldre.
2.
Välj mer sofistikerade klädstilar. Snarare än att köpa och bära t-shirts från juniorer institutionen, slitage skräddarsydda jeans, jackor och skor klänning. Om du bär kostymer för arbete, investera i högsta kvalitet du har råd. Låt dem skräddarsydda för perfekt passar din ram.
3.
Klipp dig så det är kort och snyggt. Lång, lurvigt hår utan ett definierat format ett ungdomligt utseende. Välj istället en frisyr och stil som professionella ser.
4.
Bära glasögon. Även om du inte behöver synkorrigering, köpa ett par snygga, tråd-inramade glasögon utan korrigering.


Relaterade artiklar


hur man rengör linser med peroxid
tips för att växa könshår
hur plocka ögonbrynen med pincett
hur manscape
användning av pimpsten stenar
varför är det viktigt att öva god hygien?
hur man gör fryst daiquiri parfym
hur du tar bort protein film från kontaktlinser som orsakas av gråt
hur man gör hemma fotvård
hur man rengör nytt öra piercingar