hur man gör tvål i flytande tvål i en behållare

hur man gör tvål i flytande tvål i en behållare

Enklare att använda och mer hygieniska än tvål, fukt flytande tvål och rengör händerna utan kontaminering från hantering en tvål. Göra flytande tvål från en tvål eller en samling av tvål rester kan spara pengar och det ger dig möjlighet att skräddarsy den färdiga tvålen produkten också. Transform någon typ av tvål på en flytande tvål i en mikrovågsugn behållare som du kan använda som tvål i en pumpflaska eller som en duschkräm

Du behöver:
tvål eller 1 kopp bar skrotar tvål.
Rivjärn.
Mikrovågsugnsbruk behållare (minst 3 liter).
3 dl vatten.
Sked.
Tvål pump automater.
Jar.
Eteriska oljor.
Glycerin.
Durkslag.


1.
Använd rivjärn att riva en tvål i mätglaset för att producera 1 kopp riven tvål. Om du använder tvål klipp skära upp tvålen och mäta upp en kopp av små bitar. Du kan också klippa upp tvål i små, tunna bitar istället för rivning, om du inte har ett rivjärn tillgänglig eller använd en matberedare för att hugga av tvål.
2.
Sätt 1 kopp hackad tvål i mikrovågsugnsbruk behållare på minst 3 liter så att tvålen att expandera. Tillsätt 3 koppar vatten till mikrovågsugnen behållare och rör om innehållet tillsammans med en sked. Sätt kärlet i mikrovågsugnen.
3.
Mikrovågsugn tvål på halv effekt i 3 minuter under omrörning blandningen med 1 minuts mellanrum. Låt inte blandningen koka. När du är klar, ta ut den och låt blandningen svalna, rör om var 5 minuter i 20 minuter. Ta bort alla små tvål bitar närvarande med en sked eller genom en så krystad genom ett durkslag. Om konsekvens verkar mycket tjock och gel-liknande när de fortfarande varm, tillsätt en extra 1 /2 kopp vatten till blandningen för tunn det, eftersom det kommer att tjockna mer när det svalnar.
4.

Tillsätt 2 tsk av vegetabiliskt eller syntetiskt glycerin till blandningen för att göra det mer av en återfuktande tvål. Rör i glycerin tills helt spridda över hela tvål. För att lägga doft, tillsätt 10 droppar av en eterisk olja som du väljer som lavendel, pepparmynta, söt apelsin eller tea tree. Detta kommer också att lägga naturliga antibakteriella egenskaper till din flytande tvål eftersom många eteriska oljor antibakteriellt. För att undvika konflikt med doften av din tvål, ta en kompletterande doft eller använd oparfymerad tvål.
5.
Häll flytande tvål i automater tvål pump, lagra eventuella kvarvarande tvål i en glasburk för senare användning. Förvara burken i ett skåp vid rumstemperatur. Skaka tvål då och då om det börjar gel i antingen pumpen eller burken.

Tips och varningar


 • Suppleant 2 tsk olivolja för glycerin i tvål receptet Om du inte har glycerin tillgängliga eller vill använda en naturlig olja istället.
 • Använd två gånger den mängd vatten om du ska göra skummande flytande tvål för att sätta i speciella skummande tvål automater.
 • nära följer tvål och vatten blandning då du värmer att inte bränna blandningen.
 • Vissa tvålar, som Ivory, expandera vid upphettning, så mikrovågsugn i korta stötar och rör om ofta för att förhindra överfyllda.


 • Relaterade artiklar


  hur man sätter kontakter på ögonen lätt
  hur man bleka tänderna
  hur man eliminerar parfym lukter
  Hur man använder en Braun epilator
  Hur en vuxen blöja skiljer sig från en baby blöja?
  menaji vs ZIRH
  tecken på en piercing brosk infektion
  Varför skulle någon medvetet kroppslukt?
  hur man gör en industriell piercing
  hur man gör naglarna växa snabbare med naturliga produkter