hur man identifierar rakkniv omfattande materiella

hur man identifierar rakkniv omfattande materiella

Omfattningen av en rakkniv är handtaget. Vågar finns i en mängd olika material. De kan tillverkade av naturliga material, från animaliska produkter, eller från konstgjorda material. De olika materialen är uppskattad av rakkniv aficionados för sina estetiska skäl, påverkar priset på en rakkniv. Däremot skalan materialet inte direkt faktor till kvaliteten på rakningen. Mycket bra rakknivar kan göras med någon typ av skala material, förutsatt att skalan balanserar ett blad som är ordentligt vässade.
1
Trä skalor är vanliga och traditionella. . Leta efter ett material som känns tät och varm. Ta väl hand om trä skala, uppskattad för sin skönhet och stabilitet, för att hålla kniven användbar för generationer.
2.
Ett enklare material att ta hand om är ett syntetiskt framställda skala, eftersom det är mer vattentät än ett naturligt material. Leta efter en skala som rena, moderna linjer och kostar mindre än traditionella material.
3.
På den övre delen av prisintervallet är de sällsynta, traditionella material som elfenben. På grund av den ökande bristen på dessa skala material, de är mer uppskattade som stycken för samlingar. Leta efter en bra elfenben skala för att visas upp handsnidade men känner slipas och poleras.


Relaterade artiklar


daglig kontaktlinser vs varannan vecka
hur man kan bli av svettig och stinkande fötter
smink idéer för svarta kvinnor
idéer för en pojkes frisyr
hur man använder gamla rakhyvlar
Hur man investerar i skönhet från pennies till pounds
hemmagjord glycerin recept badolja
hur man klär bra i skolan
hur man kan bli av med finnar efter rakning
hur man använder proxabrush