hur man kan bli bruna tånaglar

hur man kan bli bruna tånaglar

Brown tånaglar, vetenskapligt kallas onychomycosis, signalera att det är en svampinfektion på naglarna. Svampen växer och frodas på tår och fötter, eftersom de vanligen ingår i strumpor och skor, vilket skapar en varm och fuktig miljö. När svampen växer, kommer det missfärgar dina tånaglar med slö brun färg. Om du har bruna tånaglar, misströsta inte. Det finns åtgärder som du kan ta för att behandla sjukdomen och hindra det i framtiden

Du behöver:.
Mild tvål
. Tånagel Clipper.
Tea tree olja eller lavendelolja eller olivolja eller oregano olja.
eller Zetaclear (en kombination av oljor).
Öppen tå sandaler.


1.
Tvätta dina fötter med en mild tvål. Se till att ytorna mellan tårna också soaped och tvättas. Skölj väl. Med en ren handduk, klappa fötterna torra, inklusive blanksteg mellan tårna. Avståndet mellan tårna är där foten vanligtvis svettningar, så du måste hålla dem torra och rena. Svamp älskar en anaerob miljö.
2.
Klipp tånaglarna kort. Klipp naglarna på en jämn väg och undvika att borra djupt i sidorna av tånaglar. Detta förhindrar att drabbas sår eller inåtväxta naglar.
3.
Gnid olja tea tree lätt i de drabbade tånaglar. Du kan också tillämpa det på alla dina tånaglar för att vara säker svampen tas bort. Applicera oljan var 4 till 5 timmar. Du kan även använda lavendel olja, olivolja, oregano eller olja att behandla den bruna naglar. Zetaclear är också en känd botemedel för behandling nagelsvamp. Det är faktiskt en blandning av tea tree olja och andra oljor.
4.
Använd öppen tå sandaler hemma för att få in frisk luft i, som kan hjälpa bli av med svampen. När man går ut, dock se till att dina fötter är täckta för att skydda dem från smuts och mikroorganismer i utomhusmiljön.

Tips och varningar


 • Det är bäst att stanna hemma medan behandla bruna tånaglar så att dina fötter förblir så ren som möjligt.
 • Tvätta dina fötter, särskilt tånaglar, varje gång de blir smutsiga för att undvika svampangrepp.
 • Om den bruna tånaglar spridit sig till andra tårna trots denna lösning, kontakta en läkare.


 • Relaterade artiklar


  hur man luktar gott som en man
  hur man gör en naturlig vitlök behandling av fotsvamp
  hur polska glasögon
  hur man kan spara pengar på din skönhetsvård
  Hur en aerosol kan arbeta?
  hur man trycker på muddar på en mans tröja
  personlig hygien rättsmedel
  hur man får klart för sommaren
  hur man kan bli av kaffe fläckar på tänderna
  vad gör nagellack stanna på?