hur man kan förhindra spik tips från uppdelningen

hur man kan förhindra spik tips från uppdelningen

Det är vanligt att naglar eller tånaglar att dela och skala. Den tekniska termen för detta tillstånd är onychoschizia och det inkluderar uppdelning, spröda, mjuka eller tunna naglar. Enligt American College Osteopatisk of Dermatology "endast mycket sällan är interna sjukdom eller vitaminbrist anledningen" för uppdelning naglar. Lyckligtvis kan orsaken till detta vanligt tillstånd skall behandlas med enkla tekniker

Du behöver:. .
Gummihandskar
Nail härdning polska.
Biotin vitamin.
Lotion.


1.
Använd gummihandskar när utsätta händerna för väta. Mjuk, split sköra naglar när de är våta upprepade gånger och torkas.
2.
Massage lotion in dina naglar och spik sängar för att återfukta torra, sköra naglar. Som hud, naglar kan bli torr och fjällig så tillämpa en rik lotion en gång om dagen för att behålla fukt nivåer.
3.
Applicera en spik-härdande lack en gång i veckan för att skydda nageln från skador. Polska fungerar som en barriär mellan dina naglar och miljö, vilket gör dem mer motståndskraftiga mot brott och uppdelning.
4.
ta ett piller biotin vitamin gång om dagen. Enligt Linus Pauling Institute, kan 1 mg biotin stärker sköra naglar.
5.
Använd handskar eller använda naturliga produkter på händerna. Undvik starka kemikalier, t. ex. polish aceton spik removers, rengöringsmedel eller rengöringsmedel eftersom dessa kan irritera dina skadade naglar.

Tips och varningar


 • slipper inge dina naglar i en fram och tillbakagående rörelse. Istället fil dina naglar i en riktning och aldrig filer när de är blöta eftersom de är mer benägna att dela när fuktig.
 • Ta inte Biotin om du är gravid.


 • Relaterade artiklar


  hur man gör livet lättare med borta goo
  hur man gör hemmagjorda naturliga duschgel
  hur man gör en tandkräm och munvatten antiseptisk
  Hur skärpa en engångsrakhyvel
  hur man ska behandla fotsvamp
  hur man rengör din Sonicare tandborste
  hemmagjord bay recept rom tvål
  nagelbitande infektioner
  Hur får man en jämn bröst
  Hur du tar ut en läpp ring