hur man målar tånaglar snabbt

hur man målar tånaglar snabbt

Målade och välskötta naglar och tånaglar kan göra att du känner tillsammans. Om vädret är varmt, det är ännu viktigare att du mår bra om utseendet på dina fötter. Om du inte har tid eller pengar, för en professionell eller till och med at-home pedikyr, kan du ändå slinka på sandaler och känna dig säker. Följ några tips för att måla tånaglarna snabbt och snyggt

Du behöver:.
Nagellacksremover
Bomullstussar.
Baslack.
Nagellack.
Snabbtorkande täckfärg.


1.
tillämpa icke-aceton nagellacksremover på en bomullstuss och sveper den över naglarna för att ta bort polish, eller för att avlägsna oljor från nakna naglar.
2.
Sätt ett lager grundfärg på varje tånagel. Börja med stortår och flytta med till dina små tårna. Låt baslack torka ca tre minuter.
3.
Applicera nagellack på varje nagel, med början i stortån. Applicera en stroke av nagellack ner ena sidan av tånagel, och en annan stroke på den andra sidan. Applicera det sista slaget i mitten av varje tånagel. Inte doppa penseln i nagellacket mellan varje slag. Låt nagellack torka i två till tre minuter.
4.
Sätt ett andra lager nagellack på tånaglarna. Låt det torka i två till tre minuter.
5.
Applicera en tydlig, snabbtorkande överlack.

Tips och varningar


 • Använd ett neutralt eller ljus färg nagellack, till exempel beige eller ljusrosa, så att du inte behöver oroa sig så mycket om streck eller misstag.


 • Relaterade artiklar


  anti-svett behandlingar
  offentlig toalett etikett
  hemmagjord glycerin recept badolja
  Hur kan jag göra min röst djupare?
  hur man köper inkontinensprodukter online
  hur du tar bort kroppshår för män
  hur man rengör hår sax
  Hur påverkar feromoner sexuell attraktion?
  hur man ser bra ut när du är sjuk
  män grooming verktyg