hur man rehabilitera naturliga naglar från akryl

hur man rehabilitera naturliga naglar från akryl

Många människor blir akryl naglar i strävan efter skönhet och stil. Tyvärr, om de tillämpas och underhålls felaktigt kan det leda till skadade spik sängar och möjliga infektioner. När akryl naglar tillämpas, är toppen av spikhuvudet vanligtvis kratsade att skapa en skrovlig yta för att uppmuntra akryl och limma följa starkare. Spiken plattan är den svåraste delen av en nagel och skyddar de underliggande lagren av vävnad. När denna del är skadad, kan dina naturliga naglar återställas med mjukgörande och skydd mot ytterligare skada som skadan växer ut.

Du behöver:
Nagelklippare
. Cuticle Clippers.
Nagelfil.
Aceton nagellacksremover.
Skål.
Orange käpp.
Tvål.
Hand-och spik fuktighetskräm.
Nail härdning polish.
Biotin tillägg.


1.
Ta bort lösnaglarna genom att först klippa den extra längden bort. Blötlägg fingertopparna i en skål med aceton nagellacksremover att mjuka upp de återstående akryl och material lim. Som material mjukna, använd en orange pinne för att försiktigt skrapa bort det.
2.
Tvätta händerna med tvål och vatten efter att ta bort akryl materialet. Undersök dina naglar för att bestämma hur mycket skada du har lidit samt symtom på nagelsvamp. Nagelsvamp kan utvecklas när det är fuktigt fångade mellan din akryl och naturlig nagel. Symtomen omfattar vitt, gult eller mörka fläckar liksom sprött, missbildade naglar. Om något av dessa symtom är närvarande, se din läkare för behandling.
3.
Trim någon hänga naglar med en liten vinkel. Fila tips med nagelfil med en lugn rakt över rörelse. Massera dina naglar och nagelband område med en fuktighetskräm tre gånger per dag, särskilt efter naglar har varit i vatten och vid sänggåendet. Inte polera upp på naglarna tills de har fullt rehabiliterade.
4.
Applicera ett lager av spik härdare för att skydda nageln. Undvik att använda remover nagellack som innehåller aceton på dina naturliga naglar, eftersom detta kommer att torka ut dem. Ta en biotin tillskott av 2,5 mg varje dag för att tjockna din sköra naglar.

Tips och varningar


 • Använd gummihandskar när utsätta dina naglar för rengöringsmedel eller tvätt rätter.
 • Ha tålamod och aldrig tvinga akryl spiken bort från dina naturliga naglar under demonteringen.
 • Om dina naturliga naglar är röda, inflammerade eller blödningar, inte tillämpa några produkter förrän du har sett din läkare. Det kan orsaka infektion.


 • Relaterade artiklar


  Hur skärpa rakblad
  om fläckar
  vattenkraft tandtråd tips
  hur man kan bli bruna tånaglar
  hur man bleka naturliga naglar
  hur man ska behandla inåtväxande tånaglar
  hur man gör en behandling tånagelsvamp
  hur man använder dessa små bitar av kvar tvål
  hur man ansöker cologne korrekt
  vad som orsakar tjocka tånaglar på människor?