hur man rengör hårklippningsmaskiner

hur man rengör hårklippningsmaskiner

Rengöring personliga hårklippningsmaskiner kan förlänga deras liv. Efter flera användningsområden, tenderar klippt hår för att binda till snittytan. En ackumulering av små hår partiklar och kemiska rester på bladen gör att Clippers att köra långsamt. Detta leder till ökat slitage på blad och högt, skrammel ljud. Med tiden kommer smutsiga hårklippningsmaskiner dra håret och klippa det ojämnt

Du behöver:. .
Mjuk trasa
Grovt tyg.
Gammal tandborste.
Blade olja.
Tvättsprit.
Lägenhet eller Phillips skruvmejsel.


1.
Dra Clippers från vägguttaget och skruva loss bladen. Arbeta aldrig på Clippers medan apparaten fortfarande är ansluten i. Använd tillämpliga skruvmejsel för att skruva loss den yttre bladet från de inre klingan. Ta del av hur skruven var gängade i, att vända processen när du monterar ihop hårklipparen.
2.
Pensla små hår partiklar med tandborsten. Börja från nära Clipper motorn och skrapa mot slutet av bladet.
3.
Använd grovt trasa för att torka all rost från bladen. Släck trasan med tvättsprit och kraftfullt gnugga bladen tills alla rost försvinner.
4.
Återmontera blad och olja. Efter sätt tillbaka bladen, frikostigt tillämpa Clipper olja direkt på bladet. Slå på Clipper och låt den gå två till tre minuter. Om tillgängligt, flytta den justerbara spaken uppåt och nedåt medan Clipper är igång för att avsluta rengöring Clipper och slipa knivarna.


Relaterade artiklar


urbana manliga frisyrer
hur man gör torr kroppsolja
rätt sätt att bli av med svarta huvuden
hur man kan bli av Köln / parfymdoft
FDA: s regler för antiperspirant deodorant
hur man kan bota underben skallighet [ett pedagogiskt rim]
nagelbitande botemedel
hur man gör pre-shave olja
varför orsaka flipflops stinkande fötter?
hur man bär parfym dofter-utan att döda resten av oss