hur man ser snygg

hur man ser snygg

Ser elegant innebär att titta tränas, elegant och strömlinjeformad. Det är också jämställas med att titta lång och mager. Medan vissa kvinnor är lyckliga nog att ha en naturligt elegant utseende, är detta inte fallet för de flesta av oss. För att se snygga, kan du behöva använda några tips och tricks. Ser elegant handlar om proportioner och arbeta med din egen kroppsform och typ för att skapa det utseende du önskar

Du behöver:.
Brun utan sol
Body-bantning plagg.


1.
Ansök Brun utan sol på huden. Använd ett som är ett tonat lotion så att du kan se om du missar platser samtidigt som. Applicera Brun utan sol på huden i långa, jämna drag. När du är klar, sätta fuktgivande lotion på toppen av dina fötter, armbågar, händer och handleder. Dessa områden tenderar att insupa Brun utan sol, vilket kommer att göra dem mörkare. En ljus, kommer totalt glöd att hjälpa dig verkar snygg.
2.
Använd en kropp-bantning plagget. Det går enligt dina kläder och smal delar av kroppen, exempelvis magen, för att skapa en snygg siluett. En kropp-bantning plagget kommer få dig att se smalare också.
3.
Bära kläder som passar. En av de misstag som folk ofta gör är att bära kläder som är antingen för hårt eller för löst. Stora kläder gör dig inte ser bättre --- det kan få dig att se tyngre och frumpier. Kläder som är alltför snäv inte få dig att se snygg heller. Om du har svårt att hitta kläder som passar perfekt, har dem skräddarsydda.
4.
Stå rak. Om du slöfock, du kommer inte att visas snygg. Stå upp höga, sätta på axlarna och hålla huvudet hög. Den andra fördelen med detta är att du kommer att se mer självsäker.

Tips och varningar


 • vill veta mer om kläder som passar din kropp, rådfråga en stylisten eller personlig shopper.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan förhindra en angrepp huvudlöss
  hur man borsta tänderna med kiselgur
  hur du gör din manikyr varar längre
  viktiga verktyg för manlig kroppsvård
  hur man gör timjan och deodorant apelsinskal
  hur man hittar razor bump behandling 10.466
  hur man undviker och behandlar förhårdnader
  hur man gör en rakning rakhyvel sista
  skäl för personlig hygien
  hur ska känna dig trygg när du bär en sanitär servett