hur man skär tånaglarna ordentligt

hur man skär tånaglarna ordentligt

Trimning tånaglar kan verka som en no-brainer: Men klippa dina naglar bör göras med omsorg, och några grundläggande tekniker kan gå en lång väg att skydda tårna. Rätt tånagel putsning innebär att man tar försiktighetsåtgärder för att säkerställa att du inte orsaka smärtsamma och fula inåtväxta naglar eller värre, en infektion

Du behöver:. .
Stora spik Clippers
Bomull skiva.
Tvättsprit.
Cuticle stick.
Nagelfil.


1.
Använd spik Clippers avsedd för att såga större naglar. Vanligtvis innebär det att använda stora Clippers, som gör det lättare att skära tånaglarna än de mindre sorten. Desinficera tånagel Clippers med en bomullstuss skiva indränkt i tvättsprit före och efter användning, för att förhindra infektion.
2.
Håll par stora spik Clippers stadigt med ditt skrivande handen. Se till att dina tånaglar är helt torra innan kapning. Wet naglar är mer bräckliga, så de är mycket mer sannolikt att riva eller resultera i ojämna, ojämna kanter. Gör två eller tre små skär genom varje spik, snarare än att försöka trimma på en gång. Klipp naglarna rakt över istället för att skapa en böjd form, och se till att kanterna inte gräva i sidan av tårna.
3.
Klipp tånaglarna så att de är något lång, men ändå tydligt kortare än tårna. Test för att se om naglar putsas till rätt längd genom att nå en nagel under slutet och på sidorna av varje tånagel. Om du inte kan göra detta får dina tånaglar vara för kort och riskerar att bli inåtväxande. Samtidigt använder en nagelband pinne att försiktigt trycka tillbaka nagelbanden på tårna, men klipp inte
4
Upprepa steg 1 3 när du märker att dina tånaglar har vuxit ut. . innan de börjar gnida mot strumpor och skor. Om tånaglar är så långa att de orsakar obehag vet du att det är dags att trimma dem igen.
5.
Klipp tånaglarna regelbundet för att hålla tår och fötter i toppform och undvika fot obehag eller infektion.

tips och varningar


 • Prova arkivering tånaglarna efter att du trimma dem för en ren, slät yta som kommer att vara mindre benägna att riva eller fastna i tyger när de växer ut. Flytta en nagelfil eller nagelfil försiktigt över spiken kanter i en riktning tills den är slät.


 • Relaterade artiklar


  brazilian skönhet tips
  hur man kan befria er från fula rakhyvelsutslag och få en super nära rakning
  det bästa sättet att tillämpa cologne
  Varför är sanitet krävs i kosmetika?
  ekologiska tamponger vs blekt tamponger
  hur du tar bort repor från glasögonglas
  Hur ofta kan du göra dentala vitare?
  hur du undviker att glasögon från repor
  hur man använder nålar & pincett för att plocka ut inåtväxta ansiktshår
  tricks för att sätta i kontakter