hur man tar hand om tånaglar

hur man tar hand om tånaglar

Ordentligt hand om dina tånaglar är viktigare än du kanske tror. Även dålig tånagel vård kan vara besvärande och leda till missfärgade, fula tår, stackars tånagel grooming kan leda till svampinfektion, smärtsamma tånaglar inåtväxta och andra avskräckande krämpor. Rätt skötsel kommer att ta högst 10 minuter eller så av din dag och du kommer normalt bara att trimma dem en gång i veckan, vilket gör det enkelt att förhindra de komplikationer som följer med felaktig tånagel omsorg

Du behöver. :
Soap.
Vatten.
Tånagel Clippers.
Vävnad eller tidningar (tillval).


1.
Tvätta dina fötter noggrant med varmt vatten och tvål. Detta är det mest effektiva och minst tidskrävande om du infoga den i din dagliga dusch.
2.
Torka fötterna helt, och om du vill hålla saker snyggt, låg vävnad eller tidningar på golvet där du planerar att trimma dina naglar.
3.
Sitt i en bekväm stol eller på marken, och få till en position som gör att skära dina tånaglar lätt. Till exempel, vila foten på ditt knä så att du enkelt nå och en bra bild av tårna.
4.
Trimma din stortå spik först. Skär i en rak linje över tånagel. Skärande kanterna ner för mycket är ett av de enklaste sätten att få ett inåtväxta tånagel, så att inte klippa dem för långt bak. Fortsätt gå ner foten tills naglarna klipps och sedan upprepa processen med andra foten.
5.
Samla alla sömmar och oavsett vilket papper du fastställts, och kasta bort avfallet. Upprepa denna process trimning vecka eller oftare beroende på hur fort dina tånaglar växa.

tips och varningar


 • Om du vill att dina tånaglar ha mer av en välklippta utseende, fil kanterna mycket lätt att även dem när du är klar styckning dem.
 • inåtväxande tånaglar är vanligast på stortår, så var försiktig att inte skära för mycket från din stortår "naglar.


 • Relaterade artiklar


  Träningstips medan mens
  hur man förebygger sko lukt
  hur man ser naturligt med smink
  Hur reparerar jag en Braun Syncro?
  super öra reningsteknik
  hur man använder shopping kuponger vid CVS
  hur man använder dentek
  hur man styla håret med hjälp av de bästa produkterna
  Skillnaden mellan Parfum & parfym
  hur man gör bad bomber flyta