hur reparera en roterande klocka

hur reparera en roterande klocka

En klocka som inte kan tala om tid är inget annat än en handled prydnad. En klocka som inte fungerar eftersom den är skadad har ännu mindre av ett syfte. En klocka som inte fungerar eller visar felaktig tidpunkt kan fastställas genom att genomföra några felsökning tekniker. De flesta ser problem involvera verksamma klockor "larm. För mer komplexa frågor, kan du behöva få din Rotary klockan professionellt lagad på den godkända Rotary reparation servicecenter

Du behöver:.
Luktfria antibakteriell handtvål.
Ren handduk.
Saltlösning.

Felsök CAL Nej AW00 Alarm


1.
Kontrollera extra tid. Larmet kommer inte att gå av vid rätt tid om den extra tiden inte är inställd efter den primära tiden. Larmet är på när extraanställda och primära är olika.
2.
Sätt klockan på handleden för att öka klockans temperatur. Avaktivera vibrationsmotor låg temperatur energibesparande funktion om vibrationslarm inte kommer att fungera. Denna funktion själv aktiveras när du inte bär klockan under en längre tid, bland annat bär den i fickan eller i en handväska.
3.
Byt batteri när den andra handen rör sig två sekunder åt gången istället för en. Larmet kommer inte heller att fungera när klockan är i svagt batteri läge.

Felsökning Andra roterande Titta modeller


1.
Tryck på larmknappen dra sedan knappen ut på Rotary titta modell S6L71 om larmet inte fungerar. Källan till larmet inte ljuder är när du försöker vila indikatorn alarmtiden inom tre minuter efter larmet gick av.
2.
Tillbaka kronografvisarna till sina ursprungliga positioner på Rotary titta modell ETA G15. 211 innan timerfunktionen. Tidpunkten funktionen inte fungerar ordentligt annars.
3.
Tillbaka kronan till sin normala position, sköt direkt mot klockans sida, efter justering till klockan inställningar. Detta gäller för alla modeller. De nya inställningarna kanske inte helt verkan annars.

Skicka för reparationer


1.
Skriv ett dokument som innehåller ditt namn, anledningen till att du skickar din klocka för reparationer och din telefon adress.
2.
Leta kvittot, som visar bevis för inköpet av din Rotary klocka.
3.
Köp ett vadderat box eller kuvert, och infoga den maskinskrivna dokument, kvittot och titta.
4.
Mail paketet till följande adress: Service, Material Display RW Limited /277 Prins Avenue /Westcliff-on-Sea /Essex SS0 0JS

tips och varningar


 • . en kopia av ditt kvitto i fall du behöver för att få din Rotary klocka repareras i framtiden.
 • använda en tjänst brevbäraren som erbjuder spårning och försäkring.
 • Rotary klockor köpta efter januari 2009 har en livstids garanti, men garantin förutsätter att klockan servas vart tredje år.
 • Den andra handen rörde sig i två-sekundersintervall är ett identifierande inslag av både låg batterinivå funktionen och vibrationer motor låg temperatur energibesparande funktion. Antag att batteriet är låg om den andra sidan rörelsen är fortfarande oregelbunden efter att du har burit klockan på handleden under en tid.


 • Relaterade artiklar


  hur du tar bort könshår utan stötar
  vad vitamin skulle bidra till att naglarna starkare & inte split?
  hur du gör din parfym längre under dagen
  skoputsning instruktioner
  stoppa ansiktet svettning
  hur man duscha med en PICC line
  Hur är parfymer testats på djur?
  hur att neutralisera parfym lukt
  mjäll orsaker och botemedel
  hur man kan eliminera eller förebygga inåtväxta hårstrån ögonbryn