instruktioner för Remington Hårklippare

instruktioner för Remington Hårklippare

Remington erbjuder högkvalitativa hårklippningsmaskiner för proffs såväl som individer som vill behålla sitt hår snyggt mellan resor till frisören. Använda hårklippningsmaskiner kräver en stadig hand och förmågan att vara stilla under en längre tid. Mellan olika användningsområden, se till att rengöra din Clippers noggrant och förvara dem på rätt sätt. Underhålla Clippers väl när de inte används garanterar att de finns kvar för dussintals hårklippning och trim

Du behöver:.
Clipper olja


1
<. . br> Plug hårklippningsmaskiner till ett vägguttag. Snap på valfri längd vakter som du vill använda. Justera placeringen av skärande blad genom att föra spaken på sidan av Clippers. Kolla Hair Finder (se Resurser) för tips om hur man kan minska vissa frisyrer själv.
2.
Vrid Clippers till läge "på". Hålla handen och huvudet stadigt samtidigt minska ditt hår. Börja längst upp på huvudet och flytta ner till sidorna och baktill, som slutar med polisonger och nacken. Använd den längsta hårklipparen vakterna för toppen, och använda gradvis avtagande de för den sida av huvudet. Ta av håret lite i taget ger större kontroll över din slutliga frisyr (du kan alltid klippa mer hår men inte kan sätta på den igen). För polisonger, använd den kortaste längden vakterna. Ta av vakten att forma dina polisonger och städa upp hårfästet på baksidan.
3.
Knock någon ansamlas hår från framför kniven var några minuter medan skärning. Vrid Clippers till "Off" när du är klar och ta bort längd vakt. Koppla ur Clippers från eluttaget.
4.
Blås i Clippers att frige eventuella instängd håret och borsta ut det hår från mellan skärbladen. Lägg en droppe olja, t. ex. Wahl Clipper Oil, på Clipper blad på flaskan för att hålla dem smörjas. Vira upp sladden och förvara i det medföljande fodralet.


Relaterade artiklar


om glasögon
hur du gör din hund njuta av spik trimning
hur man ladda batterierna för en Norelco 8151xl
hur man får en nära rakning i bikinilinjen utan att få rakhyvelsutslag
hur man räta ögonfransar
hur man rengör och tvätta dina glasögon.
Hur sker kroppen lukt?
hur man gör kanel och muskot munvatten
skälen till skönhetssalonger
hur man kan stoppa tuggar på naglarna