makt tips för Oral-B Tandborsthuvuden

makt tips för Oral-B Tandborsthuvuden

Oral-B är en amerikansk företag som leder den $ 5 miljarder US-tandborste marknaden. De tillverkar manuella och elektriska tandborstar, oral bevattning och interdentala produkter såsom tandtråd för både vuxna och barn. Oral-B har även ett omfattande sortiment av produkter för munhygien för bebisar, vilket underlättat varje familjemedlem med tandvårdsbehov. Om du äger en Oral-B eltandborste, kan du byta i huvudet med en mängd tips.

Oral-B CrossAction Power Whitening Elektrisk tandborste chef

från Oral-B CrossAction Power Whitening Elektrisk tandborste Head passar på alla Oral-B CrossAction Power elektriska tandborstar. Detta tips är avsedd för effektiv fläckborttagning. Oral-B hävdar att detta tips naturligt bleker tänderna genom att försiktigt ta bort ytan fläckar och att den effektivt rengör tänderna. Det utför dessa funktioner med flera vinklade CrissCross borst och en ActionCup. De CrissCross borst är utformade för att rena plack från en 16-graders vinkel, den optimala vinkeln Enligt muntliga B. Dessa vinklade borst rena plack från trånga utrymmen i munnen att normala, raka borsten inte kan nå. Baserat på en engångsbruk klinisk studie, borst dessa avlägsna upp till 99 procent av plack, minskar gingivit och rena 55 procent bättre längs tandköttskanten. Det ActionCup del av borsthuvudet är utformad för att krama varje tand och behålla tandkräm mer effektivt.

Oral-B Power Tip Elektrisk tandborste chef

Oral-B PowerTip Elektrisk tandborste Head är designad speciellt för användning med dentala arbetet. Den rengör mellan tänderna i små, svåra att nå platser runt broarna och kronorna. Detta tips passar på alla Oral-B eltandborstar med undantag för CrossAction Power. Men är toppen speciellt utformad för att passa på SmartSeries 5000 Elektrisk tandborste som kommer med en trådlös SmartGuide. Detta lilla tips rengör skonsamt tänder i små, svåråtkomliga ställen. Vid användning i kombination med SmartGuide i Deep Clean-läget, rengör det 99,7 procent av din plack. Det förbättrar munhälsan och är skonsam mot tandvård. Detta tips är garanterat att polera din tandläkare arbeta i tre veckor.

Oral-B Ortho Elektrisk tandborste chef

Oral-B Ortho Elektrisk tandborste Head är konstruerad för att rengöra tänderna runt någon ortodonti arbete. Detta är huvudet för dig om du har tandställning. Det rekommenderas för både vuxna och barn och är skapad för att rengöra runt ortodontisk parentes utan att fastna. Oral-B Ortho Elektrisk tandborste Head passar på alla Oral-B eltandborstar utom för Oral-B CrossAction Power modell. Orto Elektrisk tandborste huvudet är utformad med en ActionCup till kuvert varje näbbar och ge grundlig, runt omkring rengöring samtidigt som du håller på tandkräm. Detta tandborste hjälper till att få tänderna rena på två minuter.


Relaterade artiklar


hur man kan bota mul lukt snabbt
hur du håller din nya tunga ring smittas
hur man kan jämföra rakapparater
hemmagjord recept handkräm
hur man startar en automat tvål pump
hur man får billig skönhetssalonger i la
Hur gör jag mäns rakhyvlar mer miljövänliga?
hur man sätter linser på känsliga ögon
hur man viker vikbara glas
hur man eliminerar dålig andedräkt