skägg stilar för skalliga män

skägg stilar för skalliga män

Stilen i en mans skägg är viktigt, särskilt när han inte har mycket hår på huvudet. Till exempel skulle en skallig man vill inte ha en fullständig, långt skägg-det skulle orsaka för mycket visuell obalans. Men ett lättare, mer blygsam skägg stil kan omedelbart lägga överklaga och uppdatera en mans blick, även om han inte har hår på huvudet

bockskägg

bockskägg kan vara den mest populära skägg. -Det tillför stil medan det fortfarande är snygg. Den bockskägg är en haka skägg som skapats av att raka kinderna och käklinjen. Ett område med hår får växa runt hakan. Rakkräm tillämpas, då kinden och mustasch områden är rakad, om inte en mustasch önskas. De sidor av getskägg på hakan då formade som vertikala linjer, eller de kan vara lätt böjda. Överskott av hår är rakat och kanterna trimmas noggrant, avrundning formen längst ner på hakan.

Hakrem

hakrem består av en remsa av smal till bred stubben och lägger styrka i käken linje. Denna stil kan uppnås genom att rakkräm i ansiktet och sedan köra fingret längs hela käklinjen att ta bort en remsa av rakkräm. Alla de områden som omfattas rakkräm sedan rakad, och man är noga att inte komma för nära guide line. Efter ansiktet sköljs, är en trimmer som används för att göra hakbandet tunnare eller jämnare.

Circle Beard

Denna stil kallas cirkel eller oval skägg, beroende på mannens ansikte form. Den består av en rund mustasch och skägg området direkt runt munnen och på hakan, med kinder och hals renrakad. Initialt bör en stor del av stubb tillåtas växa. Rakkräm tillämpas och skägget är rakat till önskad storlek, gärna i en oval eller rund form. Ansiktet är sedan sköljas och en trimmer används för att forma utanför kanterna runt hakan, radar upp de leende linjer och bildar vassa hörn vid käklinjen.

All-over stubb

Denna stil är precis vad namnet antyder och det enklaste att skapa, lägga till en rörig, men ändå trendig look. Den ansiktshår är kvar att växa i några dagar och sedan trimmas då och då för att undvika en helskägg. Det bör inte finnas några ytterligare rakning på halsen eller i ansiktet eftersom detta kommer att förringa den naturliga stilen på utseende.


Relaterade artiklar


mode tips för en säljare
hur man tar hand om dina nagelband
hur man ansöker mustasch vax
hemlagad våtservetter
hemlagad garvning olja för inomhus garvning
nagelvårdsprodukter för torra spröda naglar
populära mustasch stilar
hur du har bra personlig hygien
hur man ser ut som en professionell
hur du tar bort förhårdnader från fötterna