former av bomull material

former av bomull material

Du behöver :
Strykbräda
. Järn.
Ärmbräda .
Skjorta.
Stärkelse .

Det finns ingen tydlig tidpunkt för ursprunget av bomull , har arkeologer funnit bevis för att det går tillbaka tusentals år . Bomull kan vävas in i ett hållbart material som andas som lätt kan rengöras . Idag är bomull används flitigt i vardagsprodukter. Man kan inte gå långt utan att stöta på den , ibland på oväntade platser.

Kläder

Bomull finns ofta i kläder eftersom det är ett av de enklaste naturfibrer att rengöra . Även de mycket trådar som håller dina kläder tillsammans är sannolikt tillverkade av bomull . Beroende på plagget , kan vissa kläder vara en blandning av bomull och annat material som rayon , lycra och polyester . Bomull absorberar stärkelse mycket väl och kan göras för att se ren och ny med rätt penningtvätt vård . Etiketten på dina kläder kommer att berätta andelen bomull i just det plagget samt instruktioner för rengöring.

Sängkläder och inredning

Sängkläder och heminredning , såsom gardiner och kuddar är ofta gjorda av en bomullsblandning för både slitstarkt och enkel rengöring. Poster som handdukar och dukar hand görs främst av bomull grund av dess naturliga vatten-fuktspridande förmåga .

Medical Supplies

Bomull är absorberande och tål höga temperaturer. Detta gör den idealisk för medicinska förnödenheter . Från små saker som plåster och tops till större föremål såsom gasväv och sår bandaging leveranser är bomull en dominerande fibern . Även scrubs , byxor och toppar som läkare och sjuksköterskor slitage , är tillverkade av bomull .

pengar

Många människor inte inser att pengarna i fickan inte är gjorda av papper i traditionell mening . Det är en blandning av cirka 75 procent bomull och 25 procent linne , enligt Bureau of Gravyr och utskrift. Denna kombination behåller pengarna från sönderfallande när den blir våt eller utsätts för upprepade vikning och andra ovarsam hantering.


Relaterade artiklar


former av bomull material
hur man använder en ärmbräda till järn skjortor
som en överklass professionell
typer av t - shirt utskrift
hur du lägger till kroppen att kläder av ull