hur du lägger till kroppen att kläder av ull

hur du lägger till kroppen att kläder av ull

Ull är ett underbart naturligt isolator . En ulltröja är den perfekta bit av vinterkläder . Emellertid kommer ullkläder också med sina utmaningar . När den åldras , kan ullen väva bli diskett eller snäv grund av slitage . Ull och ull blandning plagg är också benägna att krympa i tvätten tvättade morötter på varma och torkade i torrare . Om du har en bit ull kläder som behöver lite extra kropp , kan du återställa den till viss del

Du behöver : .
ullkläder
. Överst på skyltdocka eller klänning form .
Klädhängare.
Vatten.
Vinäger.
Kokkärl.
Sked.
Matlagning handskar .

lägga på sig att kläder av ull


1 .
Häll varmt vatten i en kastrull och tillsätt minst 1 kopp ättika . Sätt i på spisen , och sänk värmen till medium .Ättika fungerar som ett sköljmedel så att du kan sträcka och lägga kroppen till plagget . Att omforma ull , ullen måste blöta .
2 .
Sätt ullplagget i varmt vatten , och rör runt . Gör detta tills hela plagget är varm och blöt , och försök att koka den i minst 10 minuter så att ättika och vatten ska genomsyra varje del av ull .
3 .
Ta bort ullplagget ur krukan och sätta på handskarna. Låt kläder sitta i några minuter för att svalna . Vrid ur plagget .
4 .
Knåda bit ull kläder och dra försiktigt ut det som du gör det. Detta börjar sträckningen processen .

Lägg organet för kläder


1 .
vill lägga längd och bredd till klädesplagg knåda och dra den försiktigt och sedan lägg den platt för att torka . Vrid den varje dag tills plagget är torrt .
2 .
att göra klädesplagg sträcka i tre dimensioner , lägga den på klänningen form och låt den torka under några dagar . Denna metod fungerar även bra för ullplagg som inte tröjor . För att förhindra att plagget från att få ett mycket längre , låg klänningen form på ett bord .
3 .
vill lägga längder men inte bredd att en bit av kläder, satte den på en galge och hänga den torka

tips och varningar


 • Var försiktig när du tar bort kläderna från potten-. vattnet blir mycket varmt


 • Relaterade artiklar


  som en överklass professionell
  typer av t - shirt utskrift
  hur man använder en ärmbräda till järn skjortor
  hur du lägger till kroppen att kläder av ull
  former av bomull material