hur du håller din vita ljus

hur du håller din vita ljus

Alla har en tvättstuga hemlighet . . Det går tillbaka till tiden för " Wisk " och det kommersiella med det " gamla kinesiska hemliga " dagar . Du mamma kommer att ge dig tips , din svärmor och varannan tidskrift du plocka upp har en idé . Tja, här är ett annat . Jag har använt detta ett i 30 år . Och vet du vad de säger , om det inte är trasigt , inte fixa det ! Jag har provat andra idéer och hålla gå tillbaka till denna . Så prova det . Jag kan inte svära det är den bästa , men jag använder det och jag tycker det är viktigt att ha vita vita . De är skarp och ljus och skrika klassiska

Du behöver :
Tide tvättmedel för brickor
. 1 /4 kopp blekmedel (jag använder Clorox på min tvätt ) .
1 /2 kopp borax.
solig dag .
plast galgar .
klädstreck .
 


1 .
Sortera ut de objekt du vill att bleka och ljusare . Dessa ska endast vita som Clorox kommer att förstöra några andra kläder du har med färg .
2 .
Lägg tvål pulver baserat på lastens storlek till bricka . Tvätta på kallt vatten . Lägg kläder . Eftersom vatten är fyllning, lägg borax och blekmedel till bleka dispensern av tvättmaskinen. Stäng locket
3 .
låt maskinen agitera för ett tag men låt det inte gå igenom centrifugeringen. Stäng av maskinen och låt in med tvättmedel , borax och blekmedel blandning i flera timmar . Starta maskinen och låt den avsluta cykeln .
4 .
Ta bort kläder från bricka och hänga ut på linjen på en solig dag . Om du vill ha dem mjuka efteråt kan du tumlar på luft ludd i torktumlaren . Jag har använt denna teknik under en lång tid . Jag har min inställningar för städutrustning jag har listat , kan du ha din , men prova stegen ändå !
 

tips och varningar


 

  • När luft varken noppar , kan du Lägg till en torktumlare blad men jag älskar lukten av linje torkade kläder !
  • Spola inte blekmedel i ögonen . Var alltid försiktig .
  • Om du får det på huden , tvätta


Relaterade artiklar


hur du håller din vita ljus
hur du tar bort matlagning fett och oljefläckar från kläder och tyg
hur man får pitch ut kläder i tvätten
hur du enkelt ta bort fett från kläder
det bästa sättet att vattentäta stövlar
Hur ofta ska du putsa dina skor ?