hur man läka BISTING med tobak

hur man läka BISTING med tobak

I slutet summmer bin och getingar är ute med besked samla nektar för sina bikupor medan den är riklig . Oavsett om du är stucken av ett bi i högsäsong eller någon annan tid på året sting kan vibrera ett tag om inget görs . Det är där naturen kommer i utlåningen tobak med sina många medicinska egenskaper stöd i att stoppa smärta från udden snabbt

Du behöver : .
Tobak
Bandaids.
Vatten.
Hushållspapper.


1 .
Blötlägg tobak under några sekunder i vatten låg då på torr pappersduk och kläm försiktigt för att avlägsna överflödigt vatten .
2 .
Tvätta bi eller getingstick med vatten och se till att gadden tas bort . Placera våt tobak över udden och säkra med bandaids .
3 .
Låt tobak på BISTING tills det torkar. Tobaken kommer att bidra till att minska svullnad och ta smärtan från udden försvinna snabbt (inom minuter) . Vid behov upprepa processen.

tips och varningar


 • Om du inte har tobak runt försöka använda en citronskiva eller en pasta gjord av bakpulver och vatten .
 • Håll ett vakande öga på den person som har blivit stungen . Om du märker något utöver det vanliga uppsök läkare som Bistick kan vara dödliga om personen stucken är allergisk och inte få ordentlig medicinsk vård omedelbart .


 • Relaterade artiklar


  hur man ska behandla ett bi sting med hjälp av naturläkemedel
  hur man kan undvika att bli biten av myggor naturligt
  hur man behandlar en myggen bita
  hur man ska behandla säng bug bites
  hur man kör iväg myggor naturligt
  hur man läka BISTING med tobak