lätt utomhus städa upp idéer

lätt utomhus städa upp idéer

Om du tar till den årliga Vårstädning session för att rensa upp utomhus , då vet du förmodligen att du kommer att ha mer att bygga upp och väntar på dig än du räknade med . Att införliva ett par enkla månatligt underhåll tips hjälper lindra din utomhus städning blues och hålla saker rent och snyggt året runt .

Låt Blad

Starta ditt uppdrag att fräscha upp din utomhus utrymme genom att kratta upp löv från gården både fram, bak och på sidan av huset . Klart pesky blad ur dolda områden inklusive hängrännor , högar under stora träd och buskar och de som täcker gräset . Genom att rensa bort dessa bitar av döda distraktioner , kommer du att vara på en ny start för att få din trädgård i ordning.

ge det en bra Tvätta

Ge fönster , hus ytterväggar och trottoarer en bra tvätt . Du behöver inte anlita en dyr pro eller ens få out-of-budgeten utrustning . En snabb resa till din lokala maskin-eller hem förbättring butik är där du kan plocka upp en lång slang och högtrycksmunstycket . Om du får en spruta som har en behållare bifogad fil , lägga till lite rengöring lösning på vatten och spraya sidan av ditt hus för alger och smuts . Ta skärmar av och ger de fönster en fräsch Tvätta med mild tvål och vatten och avsluta med hjälp av en ränder fönsterputsning lösning så det finns inget vatten fläckar kvar . För ett kraftfullt uppfriskande uppfart och går långt , tillsätt lite blekmedel till vattenbehållaren och spruta ner olja fläckar lera . Detta är ett snabbt sätt att radera några kvardröjande smuts som har bosatt sig i flera månader.

Spruce upp saker

När du har gjort framsteg genom att ta bort löv och tvätt ner smutsiga fläckar , den sista enkla tips är att ge din utomhus områden en mini uppgradering . Använd den sista biten av din energi tvätt i och utanför soptunnorna , papperskorgar och alla skräp , fläckar och spill i området . Organisera dina carport område eller utanför leksaker , lådor eller behållare för lagring av prydligt med uppröjningen . Ta en burk färg och lägga till ett stänk av färg till trapphuset räls , fönsterluckor och även brevlåda post för att ge din uteplats lite av pizazz utan en massa stora verk .


Relaterade artiklar


lätt utomhus städa upp idéer
hur man städa upp på mattor
hur man hjälper till att städa upp efter en måltid
sammanfattning städa upp tips
städa upp rutiner för blod